Niški osnovci podelili lekciju društvu! Pokrenuli akciju za sređivanja kraja, pa od Arene dobili lopte i gostovanje na derbiju! (GALERIJA)

04.03.2023

11:17

0

Autor: A. S.

Oni su uzorni đaci i sportisti, ali pre svega veliki ljudi

Niški osnovci podelili lekciju društvu! Pokrenuli akciju za sređivanja kraja, pa od Arene dobili lopte i gostovanje na derbiju! (GALERIJA)
Luka Obradović, Petar Milošević i Nikola Stojanović - Copyright Velibor Gajović

U petak uveče odigran je 169. večiti derbi, a pobedu su odneli fudbaleri Crvene zvezde sa 1:0 i time došli do 16 bodova prednosti na tabeli Superlige.

Jučerašnju predstavu na Marakani pratio je veliki broj navijača, među kojima su između ostalog bili i niški osnovci.

Luka Obradović, Petar Milošević i Nikola Stojanović pored toga što su uzorni đaci i maturanti Osnovne škole "Branko Miljković", oni su i odlični sportisti, a pažnju na sebe skrenuli su kada su sredili deo niškog naselja Trošarina.

Oni su naime odlučili da urede svoje naselje i oplemene prostor u kome borave. Te informacije stigle su do TV Arena sport, koja je rešila da ih nagradi gostovanjem na derbiju.

Pre derbija, oni su bili gosti Arene, u pratnji direktorke Tijane Ranđelović i nastavnice fizičkog vaspitanja, Snežane Pešić. Tako su mladi fudbaler, atletičar i plivač, koji su bili i deo košarkaške ekipe svoje škole koja je osvojila prvo mesto na gradskom i opštinskom takmičenju, obišli redakcijski desk, montažu, režiju i centralni strudio, a potom su dobili lopte od Arene, namenjene ovoj obrazovnoj ustanovi. 

 

- Drago nam je što se naše zajedničko druženje nakon Niša, gde ste bili naši gosti na završnom turniru Kupa 'Radivoja Koraća' nastavlja i u prostorijama TV Arena sport, odnosno što ste u mogućnosti da vidite na koji način funkcioniše jedan ovako veliki sistem. Možda to sa strane deluje lako, ali verujte da se iza svih realizovanih prenosa i emisija nalazi ogroman trud naših novinara, montažera i svih drugih bez kojih naš sadržaj ne bi bio ono što jeste - najbolji mogući. Želim da vam uručim ove lopte u znak sećanja na naše drugarstvo koje će se sigurno nastaviti, a ko zna, možda neko od vas u budućnosti bude naš kolega - poručili su sa Arene gostima, koji su potom uzvratili biranim rečima.

Zahvalili na gostoprimstvu i tome što je neko zapazio ono što su učinili za svoj kraj.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike