Zvezdin junak poslao izvinjenje svima: Nisam hteo nikoga da uvredim, ponele su me emocije! (VIDEO)

03.03.2023

20:54

0

Autor: G. F.

Strelac gola za pobedu u večitom derbiju objasnio skandalozno proslavljanje pogotka

Zvezdin junak poslao izvinjenje svima: Nisam hteo nikoga da uvredim, ponele su me emocije! (VIDEO)
Aleks Vigo - Copyright MN Press

Pobedili su fudbaleri Crvene zvezde večitog rivala Partizan sa 1:0 u derbiju koji nije mogao da zadovolji ljubitelje fudbala.

Trijumf crveno-belima doneo je debitant, Argetninac Aleks Vigo golom u 5. minutu, ali je bacio senku na svoj učinak skandaloznom proslavom pogotka.

Zaleteo se ka navijačima Partizana i simulirao da puca po njima iz mitraljeza. Nakon utakmice je poslao izvinjenje svima zbog neprimerenog ponašanja.

- Želeo bih da se izvinim fudbalskoj javnosti na neprimerenom radovanju. Nije mi bila namera da ikoga uvredim, jednostavno su me ponele emocije, bio sam srećan što sam postigao gol i otuda takva reakcija. Srčan sam, borben, emotivan i na takav način sam doživeo i dat pogodak, i u svoj toj euforiji sam postupio neprimereno, ali zaista, bez namere da ikog uvredim - podvukao je Argentinac, a onda prokometnarisao i svoj prvi večiti derbi:

 

 

- Presrećan sam što sam uspeo da "rešim" večiti derbi, ali čestitao bih čitavoj ekipi na sjajnoj utakmici. Obožavam velike mečeve, atmosfera je bila neverovatna i zaista je ovo neopisivo isksutvo. Mislim da smo bili bolji rival tokom čitavog meča, uspevali smo da kontrolišemo igru na terenu i da zasluženo dođemo do tri boda. Sada imamo 16 bodova prednosti u odnosu na večitog rivala, ali neće nas to zadovoljiti, jer želimo da pobedimo sve utakmice do kraja, to je nešto što se u Zvezdi podrazumeva. Još uvek sam pod utiskom, hvala zvezdašima na sjajnoj podršci.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike