Urošević razočaran posle derbija! Dali su srećan gol i pobedili, a ja možda ne znam pravila fudbala!

03.03.2023

22:12

0

Autor: G. F.

Kapiten Partizana smatra da njegov tim nije zaslužio poraz u derbiju

Urošević razočaran posle derbija! Dali su srećan gol i pobedili, a ja možda ne znam pravila fudbala!
Duel Uroševića i Bukarija - Copyright MN Press

Poraz u derbiju uvek je onaj koji se najteže podnosi i najduže pamti. Ulogu da "podnose" ovog puta poneli su fudbaleri Partizana jer su sa 1:0 izgubili od Crvene zvezde.

Kapiten crno-belih Slobodan Urošević misli da rezultat ne odgovara dešavanjima na terenu, a ima i zamerku na deljenje pravde debitanta Živkovića.

- Mislim da je kriterijum trebalo da bude ujednačen. Možda nisam dobro upoznat sa nekim pravilima, ali mislim da kad je ofsajd i kad lopta dođe kod nas da se akcija nastavlja, da se ne prekida. Samo bih rekao da kriterijum treba da bude jednak. Nije alibi, postigli su gol srećno, pobedili su, šta da se radi, idemo dalje. Videli smo da možemo, mislim da je trebalo od početka tako da igramo. Možda sam vruće glave, ali po šansama mislim da smo bili konkretniji od njih - rekao je Urošević, pa prokomentarisao i pogodak Aleksa Viga:

- Možda smo malo slabije otvorili utakmicu, ali srećno su postigli gol. Imali su tu sreću da prvi postignu gol. Mi nismo uspeli da se vratimo u meč, ali smo izgledali mnogo bolje nego nego prošle nedelje, tako da verujem da ćemo biti sve bolji i bolji.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike