Šta se to kuva u Humskoj, da neće Vučelić i Vazura najzad da odu? Grobari ih teraju, a oni sahranjuju crno-bele sve dublje i dublje!

25.02.2023

07:44

2

Za ponedeljak zakazana sednica UO Partizana

Šta se to kuva u Humskoj, da neće Vučelić i Vazura najzad da odu? Grobari ih teraju, a oni sahranjuju crno-bele sve dublje i dublje!
Vazura, Vučelić i semafor koji sve govori - Copyright Printscreen/RTS

Dobro je kad nije gore. Dugo su navijači crno-belih lagali sami sebe ovom rečenicom. Istina je sasvim drugačija.

Odavno u FK Partizan ništa nije dobro, odavno ga uništavaju osobe koje sede u foteljama. Teško je već setiti se i kada je osvojena poslednja titula, ne znamo kakvo bi čudo trebalo da se desi pa da trofej ove godine stigne u Humsku, evorpski je put je završen na sramotan način...

Zbog svega toga rečenica sa početka teksta više ne pije vodu. Nije dobro i teško da može gore od ovoga! Jasno je to navijačima odavno, pokazuju to na svakoj utakmici (a sve ih je manje i manje na tribinama), a pred duel sa Šerifom organizovani su i protesti protiv tandema Vučelić/Vazura!

U petak je trener Gordan Petrić, mirni i staloženi gospodin, koji je uspeo da oživi ekipu koja se raspadala početkom sezone, odlučio da se povuče. Možda i da povuče nogu. Možda da pokaže rukovodstvu da nije teško otići.

Razlika će ipak postojati i u slučaju da Vučelić i Vazura napuste svoje preudobne fotelje. Gordan Petrić odlazi čistog obraza, a pomenuti dvojac to neće moći da kaže!

Nešto se kuva u Humskoj, to je jasno i posle obaveštenja da je za ponedeljak zakazana sednica Upravnog odbora sa temom "analiza dosadašnjih rezultata i odgovornosti". Grobari se nadaju da bi ovaj 26. februar mogao da bude "sveti dan" u kom počinje oživljavanje giganta iz Humske.

Ipak, imajući u vidu prethodno ponašanje rukovodilaca FK Partizan ne bi bilo čudno da se krivica pronađe na svim stranama sveta samo ne među njima samima.

Možda samo dosad nisu dovoljno dobro shvatili da su Grobari ljudi koji vole Partizan, a ne oni koji ga sahranjuju! 

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike