Ima li goreg načina da se ode na onaj svet? Ceo život navijaš za jedan klub, a sahrane te u dresu velikog rivala!

26.02.2023

05:52

0

Autor: A. Š.

Jedan navijač Arsenala nije bio te sreće da mu se ispuni poslednja želja

Ima li goreg načina da se ode na onaj svet? Ceo život navijaš za jedan klub, a sahrane te u dresu velikog rivala!
Copyright Profimedia

Engleski navijači važe za jedne od najstrastvenijih u fudbalskom svetu. Ljubav onih najvernijih retko može da se uporedi sa bilo čim, pa zato i nije tako retko da im poslednja želja bude da na onaj svet odu u dresu voljenih klubova.

To je poželeo i jedan Dejvid, koji je godinama bio vatreni fan Arsenala. Preminuo je prošle nedelje, ali je greškom njegove partnerke sahranjen u dresu velikog gradskog rivala Čelsija!

- Ova situacija je tužan trenutak pretvorila u smešan. Čak i kad je sveštenik ušao, zbunjeno je pitao: „Nije li on bio navijač Arsenala?“ Svi smo prasnuli u smeh. Jadni Dejvid će se okretati u grobu - napisala je na „Tviteru“ novinarka irskog „The Sunday Times“ Linda Dejli, inače rođaka preminulog navijača.

A kako je do kobne greške došlo? Supruga nesrećnog Dejvida odlučila se da pokojnog muža na večni počinak pošalje u najočuvanijem i najmanje nošenom dresu koji je bio u njegovoj kolekciji. Ispostavilo se da je to Čelsijev gostujući dres iz 2003. godine, a porodica je grešku shvatila tek tokom sahrane.

Inače, odakle vatrenom navijaču Arsenala u kolekciji dres ljutog rivala ostaće misterija, a korisnici društvenih mreža pretpostavljaju da je Dejvidovu suprugu verovatno zbunilo što je na tom dresu „plavaca“ ime spoznora „Fly Emirates“, koji je poslednjih godina redovan logo na opremi „topdžija“.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike