Enco Fernandez već zadaje glavobolje navijačima Čelsija – život u plavom dresu počinje sa dva broja!

01.02.2023

18:39

0

Autor: A. Š.

Argentinac će karijeru na Stamford bridžu početi na veoma neobičan način

Enco Fernandez već zadaje glavobolje navijačima Čelsija – život u plavom dresu počinje sa dva broja!
Enco Fernandez - Copyright Profimedia

Čelsi je u poslednjim momentima januarskog prelaznog roka svojim navijačima poklonio najlepši novogodišnji poklon. Na „Stamford bridž“ je stigao Enco Fernandez, koji je transferom iz Benfike postao najskuplji igrač u istoriji Premijer lige. Sjajni ofanzivac će sasvim sigurno biti ogromno pojačanje londonskog kluba, s kojim je potpisao ugovor do leta 2031. godine, ali je već na startu fanove „plavaca“ stavio na ozbiljne muke.

Ostrvski navijači poznati su kao jedni od najvećih kolekcionara dresova klubova za koje navijaju. Nije tajna da su najveći engleski timovi godinama unazad pravili kozmetičke promene na svojoj opremi pred svaku sezonu, samo da bi „primorali“ najvernije fanove da kupe novi dres.

A Čelsi je danas, ničim izazvan, „ubo premiju“, pošto će navijači „plavaca“ biti u velikoj dilemi s kojim dresom Enca Fernandeza da se počaste zbog toga što će Argentinac, barem na početku života na „Stamford bridžu“, nositi dva broja.

Naime, Enco je odlučio da na svojim leđima nosi broj pet, koji je do nedavno bio u vlasništvu novog fudbalera Arsenala Žoržinja. Ipak, reprezentativac Italije će ostati vlasnik plave „petice“ u Ligi šampiona zbog čega će Fernandez za nastup u elitnom takmičenju morati da nosi dres drugačiji od onog u nacionalnim takmičenjima.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike