Stanković je savršen za Sampdoriju! Predsednik kluba veruje Srbinu!

25.02.2023

12:41

0

Autor: G. F.

Klub iz Đenove vodi veliku borbu za opstanak u Seriji A

Stanković je savršen za Sampdoriju! Predsednik kluba veruje Srbinu!
Dejan Stanković - Copyright MN Press

Fudbaleri Sampdorije na čelu sa bivšim trenerom Crvene zvezde Dejanom Stankovićem imaju gotovo nemoguću misiju da opstanu u Seriji A.

Preuzeo je Stanković klub iz Đenove u očajnom stanju, pa iako se vidi neki napredak u igri, i dalje ima realno male šanse za ostanak u društvu najboljih italijanskih klubova.

Trenutno su na 19. mestu sa 8 bodova zaostatka od prvog kluba koji se trenutno nalazi u bezbednoj zoni. Ima do kraja da se odigra još 15 kola, ali ne deluju Đenovljani kao ekipa koja može da se oporavi. Pa, ipak...

Predsednik Sampdorije mirno posmatra sve što se dešava, a na priče kako će srpski stručnjak biti smenjen ima da kaže samo jedno:

- Za mene je Stanković savršen trener za Sampdoriju. Ako mu pružimo pravu podršku možemo da otvorimo novi ciklus sa njim - rekao je Marko Lana.

Dejan Stanković vodio je tim na 17 utakmica u svim takmičenjima uz učinak od 3 pobede (samo jedna u Seriji A i dve u Kupu), 3 remija i 11 poraza. Ovaj negativan niz mogao bi biti nastavljen već u ponedeljak, pošto Sampdorija gostuje Laciju u 24. kolu šampionata Italije.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike