Stanković veruje u Sampdoriju! Ako ne naučiš iz poraza onda gubiš dva puta!

14.02.2023

09:34

0

Autor: G. F.

Bivši trener Crvene zvezde želi opstanak u Seriji A

Stanković veruje u Sampdoriju! Ako ne naučiš iz poraza onda gubiš dva puta!
Dejan Stanković - Copyright Profimedia

Jedan remi sa Interom (0:0) dovoljan je da se nas Sampdorijom malo razgrnu tamni oblaci.

Nekoliko maleroznih završnica utakmica koštalo je izabranike bivšeg trenera Crvene zvezde Dejana Stankovića i njegove izabranike važnih bodova u borbi za opstanak. Ali nada nije ugašena i neće ni biti sve dok postoji i najmanja šansa da klub iz Đenove izbegne eliminaciju u Seriju B.

Posle podele bodova sa favorizovanim Interom Stnaković je izvinjenjem počeo obraćanje medijima.

- Bio sam tužan i uznemiren zbog gola koji su primili u nadoknadi za 2:2. I dalje žalim što tada nisam izašao i javno čestitao igračima i navijačima na trudu. Nije nam lako, ali ćemo se do kraja boriti - rekao je Stanković, pa prokomentarisao dule sa četom Simonea Inzagija.

- Simeoneu želim svako dobro, stvarno ima moćan tim. Pokušali smo da mu napravimo probleme, a da smo bili malo mirniji u pojedinim situacijama možda smo mogli da realizujemo neku od kontri. Imali smo šanse, bilo ih je i za goste, mada čak i u situacijama kad pružiš sve od sebe sreća ponekad okrene leđa.

Borba za opstanak se nastavlja, kaže srpski trener.

- Verujem u naporan rad, ponos i posvećenost. Neki ljudi zovu to čudom. U redu, onda neka bude čudo. Moj posao je da ohrabrim momke, naučim ih kako da se raduju i pate zajedno, ali da posle svake utakmice napuste teren uzdignuta čela. Ne želim da gledam u prošlost, niti podsećam kako smo primali golove u poslednjim minutima mečeva sa Empolijem, Udinezeom ili Moncom. Ako ne naučiš iz grešaka, onda gubiš dvaput - zaključio je Stanković.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike