Veliki gest Rome i Lacija Mihi u čast! Dva dresa legendarnog Srbina u Kući slavnih! (FOTO)

20.02.2023

17:21

0

Autor: A. Š.

Na dan rođenja nekadašnjeg asa rimski velikani odlučili da mu na još jedan način odaju počast

Veliki gest Rome i Lacija Mihi u čast! Dva dresa legendarnog Srbina u Kući slavnih! (FOTO)
Siniša Mihajlović na zastavi navijača Lacija - Copyright Profimedia

Legendarni srpski fudbaler Siniša Mihajlović danas bi proslavio 54. rođendan. Nažalost, krajem prošle godine nekadašnji reprezentativac i selektor naše zemlje sišao je sa životne scene posle herojske borbe sa leukemijom.

Koliko je trag Miha ostavio za života u srpskom, italijanskom, evropskom i svetskom fudbalu najbolje je moglo da se vidi u danima pošto je prerano otišao sa ovog sveta, a da legende nikada ne umiru potrudili su se da pokažu i rimski velikani Roma i Lacio.

Podsetimo, Mihajlović je tokom svoje prebogate karijere nosio dresove gradskih rivala iz italijanske prestonice, koji su dan njegovog rođenja odlučili da uveličaju tako što su dresove iz vremena kada je u njima nastupao okačili u Kuću slavnih na stadionu „Olimpiko“.

Ova svečanost, naravno, nije mogla da prođe bez članova Mihajlovićeve porodice, a Sinišina supruga Arijana je u kratkom obraćanju pokazala emociju i ponos zbog gesta koji je upriličen u čast njenog pokojnog muža.

- Ovo je divan dan, koji karakteriše toliko emocija za sve nas. Naklonost koju pokazujete odaje nam veliku čast. Iza nas su teški dani, ali mi sledimo Sinišinu poruku noseći je u našim srcima – kazala je Arijana.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike