Španci kreću u ofanzivu na Srbina, mladu zvezdu Liverpula! Plaše se da se ne ponovi "slučaj Samardžić"!

25.02.2023

11:48

0

Autor: D. N.

FSS izvojevao veliku "diplomatsku" pobedu, pa "furija" u svojim redovima želi da zadrži Bajčetića

Španci kreću u ofanzivu na Srbina, mladu zvezdu Liverpula! Plaše se da se ne ponovi "slučaj Samardžić"!
Stefan Bajčetić - Copyright Profimedia

Fudbalski savez Španije potrudiće se da Stefan Bajčetić nastavi da igra za "furiju". Mladi fudbaler Liverpula već je igrao za mlađe selekcije Španije, ali još nije za seniore. To ostavlja prostor da zaigra i za Srbiju, pošto ima i srpsko i špansko državljanstvo.

Pošto je Lazar Samardžić pristao da zaigra za "orlove", Španci žele da spreče da se to ne desi i u slučaju sina nekadašnjeg igrača Crvene zvezde i Selte, Srđana Bajčetića.

Prema pisanju Marke, postoji pritisak iz Beograda da zaigra za reprezentaciju Srbije.

- Čelnici i treneri u Savezu preduzimaju sve neophodne korake kako bi se Bajčetić, vezista Liverpula, definitivno odlučio za reprezentaciju Španije.

Fudbalski savez Srbije vrši maksimalan pritisak kako na oca, bivšeg fudbalera Selte, tako i na samog fudbalera, da se već u martu odazove u seniorski tim. Ali, čini se da je Bajčetić odlučio da igra za Španiju.

Uostalom, prošlog avgusta je debitovao za U19 tim Španije. Ovo nije konačno, iako je igrač dao reč Španiji. Mora se imati na umu da fudbaler ima dvojno državljanstvo. Rođen je u Vigu, izgleda da mu je jasno da njegova budućnost leži u španskom timu - navodi se u tekstu uglednog sportskog dnevnika.

O Bajčetiću se već dugo priča, a u poslednje vreme ga je i menadžer Liverpula Jirgen Klop često hvalio. Ali priča "kojem će se carstvu" privoleti postoji već prilično dugo.

I ostaje nam da vidimo koji će biti epilog.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike