Partizan prvi put u istoriji nema fudbalera na Mundijalu! E to je čist rezultat rada Vučelića i Vazure!

11.11.2022

16:13

0

Autor: 24sedam

Nikada, ali baš nikada crno-beli nisu bili u ovako lošem stanju

Partizan prvi put u istoriji nema fudbalera na Mundijalu! E to je čist rezultat rada Vučelića i Vazure!
FK Partizan - Copyright MN Press

Po principu "selo gori, a baba se češlja", tako funkcioniše Uprava Fudbalskog kluba Partizan. Već dugo, predugo.

Prvi put u istoriji nijedan fudbaler srpskog giganta iz Humske neće igrati na Svetskom prvenstvu! Prvi put u istoriji! I to mu dođe kao jasan pokazatelj rada rukovodilaca FK Partizan Milorada Vučelića i Miloša Vazure. Sve se vidi. Crno na belo!

MN Press
 

I, da se razumemo, nije to do selektora Dragana Stojkovića Piksija! Iz današnjeg tima Partizana možda bi na spisku reprezentativaca mogao da se nađe eventualno kapiten Slobodan Urošević, ali njegov stil igre se svakako ne uklapa u ono što "orlovi" veoma uspešno sprovode u delo na terenu. Problem dakle leži u Humskoj ulici, a ne u Piksijevom spisku.

Zaboravili su crno-beli značenje reči titula u poslednjih nekoliko godina, neće se po svemu sudeći (10 bodova iz Zvezde) prisetiti ni ove sezone. Neće biti ni trofeja u Kupu jer je Radnički iz Sremske Mitrovice izbacio crno-bele. Neće biti ničega.

Kao što i nema već godinama unazad. Kao što Partizan nema reprezentativca. Pričaju se prazne priče, obećavaju kule i gradovi, pišu se nekakva saopštenja (s razlogom ili bez razloga) a na kraju od svega ostane samo realnost. Bolna i surova za sve navijače Partizana.

Na čelu Fudbalskog kluba su ljudi koji očigledno, i po rezultatima vidljivo, ne umeju da naprave dobar posao. Ono što umeju i što pokazuju iz dana u dan je držanje za fotelju. Udobno je i lepo...

A iz Partizana su nekada dolazi veliki asovi, ne samo u našem nego i u svetskom fudbalu. I sigurni reprezentativci.

Počelo je 1950. godine sa Atanackovićem, Čajkovskim, Bobekom, Čolićem, Frimom, Jovanovićem i Mihajlovićem, a završilo se 2022. bez ijednog reprezentativca.

U međuvremenu su crno-bele na Mundijalima zastupali i Zebec, Belin, Miloš i Milorad Milutinović, Šoškić, Jusufi, Galić, Kovačević, Bjeković (nije otišao na SP), Nenad Stojković i Zvonko Živković, Stanojković, Spasić, Omerović, Kralj, Đorđević, Nađ, Radoslav Petrović i 2018. godine Vladimir Stojković.

I tu je neprekidnom nizu kraj. Da li je vreme da to bude kraj i ljudima koji vode Partizan nizbrdo? Ako su rezultati merilo uspeha, a šta bi drugo moglo da bude u sportu, onda sigurno jeste!

Krajnje vreme!

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike