Partizanov levi bek spominje iskupljenje: Odužili smo se navijačima za ono što je bilo!

16.02.2023

23:33

0

Autor: D. P.

Zlatan Šehović odmenio Slobodana Uroševića koga nije bilo zbog kartona

Partizanov levi bek spominje iskupljenje: Odužili smo se navijačima za ono što je bilo!
20180726mmSehovi03 - Copyright MN Press

Levi bek Partizana Zlatan Šehović odmenio je na najbolji mogući način kapitena i standardnog defanzivca Slobodana Uroševića. Mladi bek kaže da je ova pobeda u Kišinjevu bila iskupljenje za debakl od partije protiv Mladosti.

- Dao sam seve od sebe, čekao sam ovo dugo mojih pet minuta i mislim da sam opravdao dobijenu šansu igrom na terenu. Idemo dalje, borimo se, čekamo ih u Beogradu da se ponovo nadigravamo - rekao je Šehović.

- Nije bilo nimalo lako, rano smo ostali sa desetoricom na terenu. Pokazali smo da smo karakterni, na neki način smo se odužili i ljudima u klubu i navijačima za ono što je bilo. Ponosan sam na ekipu i kako smo se borili.

Golgeter Partizana Rikardo Gomeš od prvog kontakta sa loptom pokazao je veliku želju da se iz Kišinjeva ekipa vrati sa dobrim rezultatom. Ne samo da je postigao gol, već se posle isključenja Vujačića najčešće nalazi na 18-20 metara od Popovićevog gola i aktivno je učestvovao u odbrani prostora ispred kaznenog prostora.

- Gol nije toliko važan, koliko je bitno da je on pomogao ekipi. Zadovoljan sam rezultatom, ovo je bila veoma teška utakmica, sa snažnim rivalom. Igrali smo po teškom terenu, nije bilo lepih uslova za igru, ali ekipa je odradila dobar posao i mislim da smo zaslužili ovu pobedu - rekao je Rikardo.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike