Partizanova bruka ispraćena i u regionu! Nezapamćeni debakl, istorijska blamaža – ovo je neobjašnjivo!

12.02.2023

05:51

0

Autor: A. Š.

Mediji u nekadašnjim jugoslovenskim republikama u čudu posle ubedljive pobede Mladosti Gat u Humskoj

Partizanova bruka ispraćena i u regionu! Nezapamćeni debakl, istorijska blamaža – ovo je neobjašnjivo!
Fudbaleri Partizana napuštaju teren posle poraza od Mladosti - Copyright MN Press

Partizanova blamaža protiv Mladosti Gat odjeknula je i u regionu. Crno-beli su u subotu uveče dobili žestoku šamarčinu na svom stadionu od debitanta u Superligi Srbije (4:0), koji je u Humskoj slavio pobedu kakvu nisu mogli da zamisle ni brojni evropski velikani koji su poslednjih godina bili gosti na crno-beloj strani Topčiderskog brda.

Hrvatski “Index“ je u tekstu pod nazivom „Istorijski debakl Partizana u srpskoj ligi“ pisao kako su crno-beli očekivali pobedu kojom bi se približili Zvezdi na osam bodova, ali su umesto laganog trijumfa doživeli nezapamćeni debakl.

- Mladost je deklasirala Partizan i pobedila ga s neverovatnih 4:0 – pišu Hrvati.

U sličnom tonu šokantan rasplet utakmice u Humskoj opisao je i bosanskohercegovački „Klix“, koji je tekst naslovio sa „Istorijska blamaža Partizana, potopljeni su od pretposlednje ekipe srpske lige“.

- Beogradski velikan Partizan je na svom stadionu u Humskoj trebalo da ima lagan zadatak protiv pretposlednje ekipe srpske lige Mladosti Gat. Međutim, umesto lagane pobede favorita dogodio se nezapamćeni debakl, jer je Mladost deklasirala Partizan i pobedila ga s neverovatnih 4:0.

Možda i najbolji opis onoga što je sinoć viđeno na Topčiderskom brdu dao je portal „Sportsport.ba“. „Partizan je u istoriji znao da gubi i da bude ponižen, ali ovo je neobjašnjivo“ naslov je teksta sarajevskog portala, u kojem se podseća kako crno-beli zajedno sa Zvezdom svake sezone dominiraju srpskim fudbalom i uglavnom s lakoćom dolaze do pobeda.

- Ipak, u utakmici 21. kola Superlige desilo se pravo čudo. Partizan je ugostio u Humskoj ekipu Mladost Gat. Možda su navijači crno-belih ponovo razmišljali o tome koliko će razlike biti u korist njihovog tima, ali konačan rezultat je nešto što im izgleda kao greška. I da, ako ste pogledali rezultat, nemojte misliti da baguje sajt na kojem proveravate rezultate, Partizan je zaista kod kuće od Mladosti izgubio 4:0 – izvestio je „Sportsport.ba“.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike