Petrić posle blamaže protiv Mladosti: Obrukali smo se! Kritike samo na moj račun – dobrota, naivnost, možda i neznanje u datom trenutku!

11.02.2023

19:40

0

Autor: A. Š.

Trener Partizana bio je surovo iskren posle teškog i izuzetno bolnog poraza

Petrić posle blamaže protiv Mladosti: Obrukali smo se! Kritike samo na moj račun – dobrota, naivnost, možda i neznanje u datom trenutku!
Gordan Petrić - Copyright MN Press

Taman kada su pomislili da bi nekim čudom mogli da se vrate u šampionsku trku, fudbaleri i navijači Partizana na najsuroviji način su vraćeni u realnost.

Debitant u Superligi Srbije Mladost Gat je večeras ponizila Valjak na stadionu u Humskoj, koji u svojoj modernijoj istoriji ne pamti ovakvu blamažu – 0:4.

- Kada su neke utakmice bile za pohvale, ovo možemo da kritikujemo. Jedini koji može da se kritikuje to sam ja. Možda moja neka naivnost, dobrota, možda i neznanje u datom trenutku, su nas koštali danas poraza – bio je prilično direktan posle meča trener Valjka Gordan Petrić u izjavi za TV Arena sport, ne želeći da konkretnije odgovori na šta tačno misli.

To znam ja i igrači. Primili smo jeftino golove, bukvalno smo ih poklonili. Da li se nekada dešavalo, to se ne sećam, ali jedino što je sigurno jeste da smo se obrukali. Ne znam kada je Partizan primio ovako jeftino golove i da smo izgubili ovako utakmicu. Sve što smo pričali da smo spremni, očigledno je da večeras nismo bili.

Crno-bele več u četvrtak očekuje novi veliki ispit i duel sa Šerifom u prvom meču plej-ofa za plasman u osminu finala Lige konferencija.

- Imamo utakmicu za četiri dana. Sigurno da su igrači svesni svega ovoga. Kada sam rekao da smo izašli iz filma da se ponavljamo, moramo da se ponovimo u četvrtak. Ko god bude izašao na teren od igrača, od svih nas, mora da pokaže neki kvalitet. Ja sam siguran da ćemo u četvrtak reagovati na pravi način – istakao je Gordan Petrić.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike