Partizanova odbrana je tragikomična! Marković, Saničanin, Urošević… Čija je reakcija očajnija pred četvrti gol Mladosti? (VIDEO)

11.02.2023

19:58

0

Autor: A. Š.

Novosađani ponizili crno-bele u njihovoj kući

Partizanova odbrana je tragikomična! Marković, Saničanin, Urošević… Čija je reakcija očajnija pred četvrti gol Mladosti? (VIDEO)
Milić postiže gol za Mladost u Humskoj - Copyright Printscreen/24sedam

Partizan je ponižen u svojoj kući. Dobili su crno-beli šamarčinu od koje će im dugo brideti obraz od Mladosti Gat, koja je u Humskoj ponizila i izblamirala Uroševića i drugove – 4:0.

Partizanova odbrana večeras je delovala tragikomično. Priznao je i Gordan Petrić posle meča da su njegovi igrači rivalu poklonili sve golove, a četvrti možda i najbolje pokazuje na šta je ličila defanziva crno-belih na večerašnjem meču.

Pošto je Novosađanima direktno „asistirao“ za prva dva gola, od pogrešnog poprečnog dodavanja Svetozara Markovića krenule su serije grešaka koje su kumovale pogotku iskusnog napadača Milića u 58. minutu.

Da li to, da li reakcija Siniše Saničanina posle centaršuta rivala sa desnog boka, kada je mogao da propusti loptu golmanu Popoviću, da li prilično blaga intervencija kapitena Uroševića preko kojeg je otišao centaršut za četvrti gol Mladosti, mrtva je trka ko je više kriv od defanzivaca Valjka za poslednji gol gostiju na meču u Humskoj…

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike