Miha nikada neće biti zaboravljen! Serija o Siniši je spremna, evo kad je i premijera!

11.02.2023

16:24

0

Autor: D. N.

Legendarni fudbaler preminuo posle dugogodišnje borbe sa leukemijom

Miha nikada neće biti zaboravljen! Serija o Siniši je spremna, evo kad je i premijera!
Siniša Mihajlović - Copyright MN Press

Siniša Mihajlović i dalje živi kroz sećanje, kako u Srbiji, tako i u Italiji. Srbin je preminuo posle višegodišnje borbe sa leukemijom, a sahranjen je u Rimu u decembru prošle godine.

Tako će se od 20. februara na platformi DAZN u saradnji sa Bolonjom pojaviti serija koja je posvećena legendarnom igraču i treneru koji je poslednji angažman imao upravo u pomenutom klubu.

Kako se dalje navodi, sav prihod od serije biće prosleđen Institutu za imunobiologiju, transplataciju i tretman ćelijama na Univerzitetu Bolonja.

Inače, serija ima pet epizoda od po 30 minuta, a tema je poslednja sezona Siniše Mihajlovića u Bolonji.

- Bilo je planirano da serija izađe još krajem decembra, ali je emitovanje odloženo zbog pogoršanja zdravstvene situacije Siniše, a kasnije i smrti. Deluje da je nekako bilo najbolje da se ona objavi sada, na dan njegovog rođendana, koji je simboličan dan za sve navijače Bolonje i oni koji su ga poznavali, da se vidi koliku je strast imao u svom radu, čak i tokom tretmana i terapija - rekao je direktor Bolonje, Klaudio Fenući.

Ovo je samo jedan od načina kako se klubovi odužuju Mihajloviću. To su činili svi njegovi bivši klubovi u Italiji, a nedavna utakmica između Crvene zvezde i Vojvodine takođe je bila u znaku sećanja na čoveka koji je igrao i za beogradski i novosadski klub.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike