Voša objavila snimak Mihajlovića i navijačima naterala suze na oči! Za mene je Novi Sad najlepši grad na svetu! (VIDEO)

08.02.2023

17:48

0

Autor: A. S.

Emocije za nedavno preminulim fudbalerom ne jenjavaju

Voša objavila snimak Mihajlovića i navijačima naterala suze na oči! Za mene je Novi Sad najlepši grad na svetu! (VIDEO)
Siniša Mihajlović - Copyright MN Press

Prerani odlazak Siniše Mihajlovića njegovim najbližima nikada neće biti lak, kao ni onima koji su voleli i poštovali srpskog fudbalera.

U njegovoj domovini, bivši klubovi čuvaju sećanje na čuvenog fudbalera, pa je tako Vojvodina objavila snimak Siniše sa porodicom.

Reč je u snimku, u kome Miha govori o ljubavi prema Novom Sadu i najavljuje oproštaj od fudbalske karijere, upravo u srpskoj Atini.

Najpre je predstavio svoju suprugu Arijanu i četvoro dece.

- Ja svaki slobodan trenutak dolazim u Novi Sad, da iskoristim. Nisam rođen u Novom Sadu, već u Vukovaru, ali došao sam sa 18 godina u Novi Sad, tu sam počeo profesionalnu fudbalsku karijeru i tu ću i da je završim.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by FK Vojvodina (@fk_vojvodina)

 

- Za mene je Novi Sad najlepši grad na svetu, a Novosađani najbolji ljudi na svetu. Imao sam tu čast da budem počasni građanin Novog Sada, što je najvažnije priznanje, veće i od onih koje sam osvojio kao fudbaler, osvojio sam 17 trofeja, sve što se u fudbalu može osvojiti, ali ovo priznanje za počasnog građanina Novog Sada se delilo po tome kakav si čovek, a za mene je uvek važnije bilo da budem bolji čovek nego što sam fudbaler - govorio je Mihajlović i izazvao emocije kod navijača, koji su se u komentarima opraštali od legende srpskog i svetskog fudbala.

Vojvodina je takođe najavila da će u subotu u meču sa Kolubarom, koji se na Karađorđu igra od 16 sati, odati počast Siniši Mihajloviću.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike