Kao da nas Siniša gleda odozgo! Emocije preplavile Mihinog brata (FOTO)

04.02.2023

23:44

0

Autor: D. N.

U Beograd su došli i sinovi legendarnog fudbalera

Kao da nas Siniša gleda odozgo! Emocije preplavile Mihinog brata (FOTO)
Dražen Mihajlović, Dragiša Binić i sinovi Siniše Mihajlovića - Copyright FK Crvena zvezda

Utakmica između Crvene zvezde i Vojvodine koja je završena remijem između ostalog bila je u znaku sećanja na pokojnog Sinišu Mihajlovića. Uoči meča na stadionu "Rajko Mitić" objavljeno je i da će VIP tribina na zapadu nositi njegovo ime, a prisutni su bili i sinovi i brat Dražen.

- Zahvalio bih se Crvenoj zvezdi, navijačima i ljudima koji su došli u velikom broju. Ovo u meni izaziva buru emocija, tako da samo želim u ime porodice Mihajlović da se zahvalim na svemu što su uradili. Hvala ljudima koji su danas došli da odaju počast mom bratu. Sve ovo nas vraća u neko dečačko doba, pogotovo kad vidim specijalizovane dresove Zvezde sa njegovim likom.

Drago mi je i što sve to ima humanitarni karakter, s obzirom na to da je cilj da se prikupi što više sredstava za ljude kojima je pomoć potrebna. Pre desetak dana je u Rimu bila organizovana utakmica između Lacija, u kom je postizao velike rezultate, i Bolonje koju je trenirao. Oprostili su se na jedan predivan način od njega. Ali i ovo danas, kao da je sudbina umešala prste, kao da nas Siniša gleda od gore - kazao je Dražen Mihajlović.

Igrači su na teren istrčali u specijalno dizajniranim dresovima koji će posle meča otići na aukciju, a novac če biti doniran Nacionalnom registru donora matičnih ćelija pri Institutu za transfuziju krvi Srbije.

I to nije sve, jer je detalj podignute kragne sa kojim su svi akteri na meču izašli na teren, podsećajući na Mihin imidž, dodatno dao na značaju tome da Siniša nikada neće biti zaboravljen. Pred sam start meča, napravljen je i performans na centru terena, a uramljeni dresovi 8 i 11, uručen je Mihajlovićevoj porodici, dvojici sinova, ali i bratu.

Takođe, Mihi su došli da odaju počast i saigrači iz čuvene generacije Barija - Dragiša Binić, Stevan Stojanović, Vladimir Jugović, Goran Vasilijević, Ivica Momčilović, kao i trener Ljupko Petrović.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike