Počinje borba za Lukakua! Belgijski "razbijač" i Inter imaju istu želju!

09.02.2023

12:23

0

Autor: D. N.

Sve će biti jasnije posle dvomeča sa Portom

Počinje borba za Lukakua! Belgijski "razbijač" i Inter imaju istu želju!
Romelu Lukaku u Milanu - Copyright Tanjug/AP Photo/Luca Bruno

Romelu Lukaku želi da ostane u Interu i pokušaće sve da tako i bude. Kako prenose mediji u Italiji, advokat belgijskog napadača i čelnici Intera i Čelsija će se sastati polovinom marta i tada razgovarati o budućnosti korpulentnog centarfora.

Podsetimo, Lukaku je trenutno na pozajmici iz premijerligaša, a član Serije A želi da ga zadrži i za sezonu 2023/24. A ni Lukaku ne želi da se vrati na "Stamford Bridž". Mada, Italijani žele da smanje troškove, odnosno da na godišnjem nivou više ne plaćaju osam miliona evra plus bonuse, od tri miliona.

Postojeća pozajmica je planirana do kraja ove sezone.

Ostaje da se vidi kako će se pregovori završiti, ali se zna da će se razgovarati narednog meseca, kada se okonča dvomeč osmine finala Lige šampiona, u kojem će Inter odmeriti snage sa Portom.

Lukaku (29) je u Čelsi stigao iz Anderlehta pre 12 godina, a onda nosio i dres Evertona i Vest Bromvič Albiona. Onda ga je Čelsi prodao Evertonu, a "karamele" Mančester junajtedu. Sa "Old Traforda" je u Inter prešao u avgustu 2019. godine, a onda ga je Inter dve godine kasnije prodao Čelsiju za 113 miliona evra.

Na pozajmici iz Londona je od prošlog leta.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike