Mislio sam da ću biti heroj Čelsija, ali... Lukaku progovorio o neuspelom izletu na Stamford Bridž!

10.08.2022

13:11

0

Autor: 24sedam

Belgijski internacionalac postigao 15 golova na 44 utakmice

Mislio sam da ću biti heroj Čelsija, ali... Lukaku progovorio o neuspelom izletu na Stamford Bridž!
Romelu Lukaku - Copyright Tanjug/AP Photo/Alastair Grant

Kada je prošlog leta stigao iz Intera u Čelsi za 113 miliona evra, belgijski fudbaler Romelu Lukaku doživljen je kao "x-faktor" u klubu sa Stamford Bridža.

Godinu dana kasnije iz Londona se vratio u Milano kao pozajmljen igrač (Inter plaća 8 mliliona evra), posle skromnog učinka od tek 15 golova na 44 utakmice.

Navijači su očekivali mnogo, ali  je sam Lukaku očekivao još više. Priznao je to u intervjuu za DAZN televizisjku mrežu.

- Kao fudbaler Intera, igrao sam veoma dobro. Sezona u Čelsiju bila je teška za mene. Bez sumnje da sam zbog toga i odlučio da se vratim. Prošla sezona u Čelsiju daje mi poseban motiv da budem čak i bolji igrač nego što sam bio pre, jer su za godinu dana svi zaboravili šta sam sve sposoban da uradim na terenu - rekao je Lukaku, pa objasnio zbog čega se prošlog leta vratio u Čelsi.

- Ukazala mi se šansa da se vratim u Čelsi i pomislio sam da bih konačno mogao da budem heroj, ali to nije bio slučaj. Kada se u martu prvi put pojavila mogućnost da se vratim u Inter, nisam ništa rekao. Nakon poslednje utakmice u sezoni, počeo sam da razmišljam šta je najbolje za mene i doneo sam odluku u skladu sa tim.

Videćemo kako će se snaći u novom mandatu u Interu i šta će se desiti kada vreme pozajmice istekne. Ako sve bude kao ranije nema dileme da će samo dokazati da mu Serija A više odgovara od Premijer lige.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike