Zvezdino proleće da počne pobedom za Mihu! Cilj je jasan, dupla kruna i Liga šampiona

02.02.2023

14:23

0

Autor: D. N.

Utakmica Superlige biće svojevrsno podsećanje na pokojnog Mihajlovića

Zvezdino proleće da počne pobedom za Mihu! Cilj je jasan, dupla kruna i Liga šampiona
Nemanja Milunović - Copyright MN Press

Crvena zvezda i Vojvodina odigraće utakmicu 20. kola Superlige Srbije, a meč na stadionu "Rajko Mitić" biće i svojevrsno podsećanje na pokojnog Sinišu Mihajlović koji je nosio dres oba kluba.

- Siguran sam da će se zvezdaši još jednom pokazati na delu i da će tribine našeg stadiona biti u potpunosti ispunjene. Verujem da su se navijači uželeli fudbala, kao i mi igranja pred njima, tako da nema sumnje da nas u subotu očekuju pune tribine. Motiv je svakako veći kad znamo da se igra za Mihu, ljudsku veličinu i legendu, ne samo Crvene zvezde, već i svetskog fudbala.

Čitava naša generacija je odrasla uz Mihu, tako da biće izuzetno emotivno da se i na terenu oprostimo od njega. Želimo da odigramo kvalitetnu utakmicu i osvojimo tri boda koja ćemo posvetiti doajenu fudbala - rekao je defanzivac prvaka Srbije Nemanja Milunović.

Cilj za proleće je jasan - osvajanje duple krune i plasman u Ligu šampiona.

- Cilj je da pobedom započnemo prolećni deo sezone i da u tom maniru odigramo do kraja maja. Zna se da je cilj dupla kruna, ali i da se što bolje pripremimo za Ligu šampiona, u koju ćemo, verujem, uspeti da se plasiramo. Naravno, idemo utakmicu po utakmicu, i verujem da ćemo na krilima naših navijača uspeti da ostvarimo sve ono što smo zacrtali. Zna se i da je svako proleće Zvezdino.

I za kraj, osvrnuo se iskusni štoper na pripreme u Turskoj.

- Pripreme su protekle sjajno, dobro smo radili, imali kvalitetne provere i osećamo se izuzetno spremno za prvu utakmicu. Rad smo nastavili u Beogradu, posvetili smo se dodatno nekim detaljima, tako da sam siguran da ćemo u subotu biti pravi i da nas čeka dobar meč - podvukao je Milunović.

Utakmica na stadionu "Rajko Mitić" počeće u subotu u 16 časova. uz direktan prenos na Premium 1 TV Arena sport.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike