Zvezda sprema specijalan poklon za svakoga ko dođe na meč u čast Mihe! (FOTO)

02.02.2023

05:51

0

Autor: A. Š.

Crveno-beli na sjajan način rešili da ostave uspomenu navijačima koji u subotu dođu na Marakanu na utakmicu protiv Vojvodine

Zvezda sprema specijalan poklon za svakoga ko dođe na meč u čast Mihe! (FOTO)
Navijači Crvene zvezde - Copyright MN Press

Dok Miloš Milojević sa saradnicima i ekipom privodi kraju pripreme za nastavak šampionske trke i premijeru u 2023. godini protiv novosadske Vojvodine, marketing tim i rukovodstvo Crvene zvezde čini sve kako bi na najbolji način sproveliideju o meču u čast Mihe (subota, 16.00).

Podsetimo, sudbina je uredila da baš dva bivša kluba prerano preminulog srpskog asa odigraju prvi međusobni zvanični po preranom odlasku legendarnog fudbalera, što su odgovorni na najvećem srpskom stadionu iskoristili kako bi se još jednom, svi zajedno, oprostili od nekadašnjeg reprezentativca i selektora naše zemlje.

Kako bi privukli što veći broj navijača čelnici Zvezde odlučili su da ulaz na tribine stadiona „Rajko Mitić“ bude besplatan, a nekoliko dana pre meča doneli su odluku da sve koji dođu na stadion počaste zanimljivim poklonom.

Promo/FK Crvena zvezda
 

- Iako je prisustvo dostupno svima i ulaznice nisu obavezne, naš klub će omogućiti karte svim navijačima koji žele da zadrže uspomenu na duel Crvene zvezde i Vojvodine u znak i sećanje na Sinišu Mihajlovića – objavili su crveno-beli u saopštenju u kojem se dodaje: 

- Ulaznica se neće previše razlikovati od standardne te će pored naziva stadiona, imena protivnika, datuma stajati i naziv tribine. Na mestu predviđenom za cenu biće istaknut natpis “Taj osećaj naš”. Na taj način svi navijači će biti u prilici da poseduju ulaznicu sa meča koji će ostati upisan u čast i slavu Siniše Mihajlovića - objavili su crveno-beli.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike