Legenda Zvezde poziva Delije na Vojvodinu: Miha zaslužuje punu Marakanu!

01.02.2023

20:31

0

Autor: A. Š.

Ilija Najdoski veruje da će se navijači crveno-belih na pravi i verodostojan način oprostiti od legendarnog asa

Legenda Zvezde poziva Delije na Vojvodinu: Miha zaslužuje punu Marakanu!
Ilija Najdoski i Siniša Mihajlović - Copyright MN Press

Navijači u Srbiji počeli su odbrojavanje do nastavka Superlige Srbije. Već na premijeri nacionalnog šampionata u novoj godini očekuje nas derbi između Crvene zvezde i Vojvodine, a prst sudbine udesio je da baš ta dva kluba odigraju prvi zvaničan meč od smrti legendarnog Siniše Mihajlovića.

Podsetimo, legendarni as nosio je dres oba crveno-bela kluba tokom fanstastične karijere, zbog čega su beogradski i novosadski klub odlučili da ovaj duel odigraju njemu u čast.

Legenda Crvene zvezde i jedan od Mihnih saigrača Ilija Najdoski pozvao je sve navijače srpskog šampiona na subotnji okršaj (16.00, TV Arena sport Premium1), kako bi se na što lepši način svi zajedno oprostili od jednog od najzaslužnijih fudbalera za Zvezdino osvajanje Kupa šampiona.

Dolazimo svi u subotu na Marakanu, prvu utakmicu u prolećnom delu prvenstva u čast Siniše Mihajlovića. Ponoviću da je Miha bio veliki čovek i fantastičan igrač. Lepo bi bilo da se cela naša generacija okupi da odamo počast čoveku koji je maksimalno zaslužuje. Zajedno uz navijače, ljude koji vole klub, želimo da se oprostimo na pravi i verodostojan način - rekao je Najdoski za Zvezdin sajt. 

Nekadašnji defanzivac ne sumnja da će tribine stadiona „Rajko Mitić“ biti ispunjene, a sve bi trebalo dodatno da olakšaju otvorene kapije najvećeg srpskog stadiona.

Verujem da će Zvezdini navijači odati počast na pravi način i time pokazati veličinu Siniše Mihajlovića. Golovima, trofejima i igrom, Miha je Zvezdi dao mnogo i on zaslužuje da mu se na takav način oda počast. Ne sumnjam u Zvezdine navijače i siguran sam da će atmosfera na Marakani biti fenomenalna. 

Ne propušta Najdoski utakmice Crvene zvezde...

- Pratim sve Zvezdine utakmice kako one u šampionatu, tako i prijateljske. Fudbaleri su posle 20 dana boravka u Turskoj spremni za prolećnu premijeru. Iako su kontrolni mečevi drugačijeg karaktera i rezultat nije bitan, verujem da ono pravo tek sad dolazi. Svaka utakmica treba da bude kao da je egal situacija na tabeli, nikako nema opuštanja. Verujem da su to stručni štab i uprava kluba objasnili igračima. Svaki susret do kraja prvenstva je značajan zbog velikog uloga ove sezone. Fudbaleri su pametni i znaju šta ih čeka. Vojvodina je nezgodan protivnik i trebalo bi maksimalno ući u utakmicu - zaključio je Najdoski.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike