Zizu otputovao u Katar, za 24 sata postaje najplaćeniji trener sveta? PSŽ ne štedi u potrazi za snom

10.06.2022

10:58

0

Legendarni Francuz navodno već završava pregovore sa šeicima

Zizu otputovao u Katar, za 24 sata postaje najplaćeniji trener sveta? PSŽ ne štedi u potrazi za snom
Zinedin Zidan - Copyright Profimedia

Zinedin Zidan je jako blizu klupi Pari Sen Žermena! Ovo javlja više nezavisnih pouzdanih izvora, a poslednji u nizu stiže od Mundo Deportiva, koji javlja da je Francuz na korak od toga da zameni Maurisija Poketina.

"Zizu" navodno već otputovao u Katar, a sve bi sve trebalo da bude završeno koliko već u subotu. Prema istom izvoru, on će postati najplaćeniji trener sveta.

Zidan je bez posla od kada je po drugi put napustio Real Madrid, na kraju sezone 2020/21. Francuska legenda je u svom mandatu na Santjago Bernabeuu osvojio dve titule i tri Lige šampiona.

Nedavno je viđen u finalu Lige šampiona u Parizu, kada je Real pobedio Liverpul i tako osvojio svoj 14. trofej namenjen najboljem klubu Evrope.

Poketinu je ostala još jedna godina ugovora sa PSŽ-om, a on deluje vrlo opušteno kada je u pitanju njegova budućnost.

- Imam još godinu dana ugovora, a mnogo je glasina. Ako slušate njih, ja sam svake nedelje dobijao otkaz, ali to je tako kada ste u PSŽ-u. Klub pokušava da se ponovo pronađe, a predsednik (Naser Al-Kelaifi) će uskoro objasniti svoj novi projekat. Ali, ja sam miran. Da biste došli do PSŽ-a, morate da budete dobar trener, a posle godinu i po dana, osećam da sam jedan od najboljih. Voditi svlačionicu sa toliko zvezda vas navodi da svaki dan naučite nešto novo – rekao je Poketino.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike