Ibrahimović udario na Argentince: Nikada više ništa neće osvojiti, nisu zaslužili moje poštovanje!

26.01.2023

15:31

0

Autor: G. F.

Čuveni Šveđanin bez dlake na jeziku komentarisao ponašanje Gaučosa posle osvajanja titule prvaka sveta

Ibrahimović udario na Argentince: Nikada više ništa neće osvojiti, nisu zaslužili moje poštovanje!
Zlatan Ibrahimović - Copyright Profimedia/Maurizio Borsari/AFLO

As Milana, legendarni švedski fudbaler Zlatan Ibrahimović poznat je kao čovek koji će bez dlake na jeziku reći ono što misli.

Zbog toga je toliko interesantan, ali i cenjen svuda u svetu, a veoma često se to što on misli poklapa sa razmišljanjem većine koja se ipak odluči za ćutanje.

Tako je i sada govorio o nedavnom finalu Svetskog prvenstva i činjenice da je Argentina postala šampion.

- Ne mogu da kažem da mi je žao što Kilijan Mbape što nije osvojio titulu Svetskog šampiona. On je to uradio pre četiri godine u Rusiji, a sada je red bio na Lionela Mesija. Argentinac sada može da kaže da je najbolji igrač svih vremena i pamtićemo ga po tome. Osvojio je sve, a za Mbapea ima vremena, mlad je i siguran sam da će u karijeri barem još jednom, a ko ne i više puta osvajati Mundijal. Mada, pitanje je da li će još nekada uspeti da postigne četiri gola u finalu Svetskog prvenstva - izgovorio je naglas čuveni Ibra ono što većina misli, a onda posebno naglasio činjenicu sa kojom će se ljubitelji fudbala, ali i oni koji baš i ne prate ovaj sport, mahom složiti:

Printscreen/TV Arena sport
Martinez i pehar među nogama

- Za razliku od Mbapea reprezentativci Argentine sigurno neće osvojiti ništa veliko u karijeri. Oni to ne zaslužuju. Mesi je glavni igrač ove selekcije, oni bez njega ne mogu da igraju, ali nije stvar samo u tome. Pogledajte samo kako su se ponašali prilikom slavlja titule. To se tako ne radi. Ne mogu da ih poštujem zbog toga. Za mene je to pokazatelj da su sada osvojili trofej i da više nikada u karijeri neće ponoviti bilo šta slično!

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike