Najveća svađa Mundijala u Kataru: Šta su rekli jedan drugom Kristijano Ronaldo i Fernando Santoš

15.01.2023

09:32

0

Autor: D. P.

Otkriveno šta su rekli jedan drugom najbolji igrač Portugala i selektor ekipe tokom utakmice protiv Južne Koreje u Kataru

Najveća svađa Mundijala u Kataru: Šta su rekli jedan drugom Kristijano Ronaldo i Fernando Santoš
Copyright Tanjug/AP Photo/Hassan Ammar

Jutros su u Portugalu objavljeni novi detalji verbalnog sukoba dva najvažnija člana njihovog nacionalnog tima na Mundijalu u Kataru.

Odnos doskorašnjeg selektora i nekada najboljeg fudbalera Portugala Fernanda Santoša i Kristijana Ronalda na Svetskom prvenstvu biće sve manje obavijen misterijom. Zapravo, velike misterije nema kada dođe do sukoba dvojice muškaraca, samo postaju važne reči koje su izlazile iz njihovih usta.

Za sve je, naravno, kriv Ronaldo i njegova sujeta. Nakon što je izlazio sa terena na meču protiv Južne Koreje, igrač je odlazeći na klupu dobacio selektoru "baš ti se žurilo da me zameniš" i usput izmrmljao gomilu psovki. Santoš, koji je kod rezultata 1:1 u 65. minutu i dalje želeo da bude koncentrisan na teren, nije mogao da prećuti na uvredu:

AP Photo/Thanassis Stavrakis
 

- Ne možeš tako da se ponašaš! Zaboravio si da sam ja ovde šef!

Posle ovog duela i poraza od Koreje sa 2:1, Santoš nije razgovarao sa Ronaldom. Informaciju da će protiv Švajcaraca u osmini finala sedeti na klupi, Ronaldo je saznao od pomoćnika selektora. 

Na toj utakmici zasijao je mladi Gonsalo Ramos postigavši het-trik u ubedljivoj pobedi 6:1. Portugalci su u sledećem kolu eliminisani od Maroka sa 1:0.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike