Ako bih morao u rat, išao bih sa Sinišom! Ibra i Miha su imali poseban odnos, Šveđanin samo u jednoj situaciji nije mogao da govori (VIDEO)

17.12.2022

05:51

0

Tako je govorio Ibra o svom prijatelju

Ako bih morao u rat, išao bih sa Sinišom! Ibra i Miha su imali poseban odnos, Šveđanin samo u jednoj situaciji nije mogao da govori (VIDEO)
Mihajlović i Ibrahimović - Copyright Profimedia

Juče je celu fudbalsku planetu zaustavila vest o preranoj smrti legendarnog fudbalera i trenera Siniše Mihajlovića. Najvažniju bitku je izgubio u 54. godini života, nakon teške borbe sa leukemijom.

Mihajlović je najdublji trag ostavio u Italiji, i kao igrač i kao trener, a i preminuo je u Rimu. Tamo je stekao i brojne prijatelje, jedan od njih je Zlatan Ibrahimović.

Šveđanin balkanskog porekla je uvek sa velikim oduševljenjem govorio o Mihajloviću, a sigurno da je najupečatljivija jedna rečenica:

- Ako bih morao da idem u rat, Siniša bi bio u prvom redu, a ja u drugom - kazao je jednom prilikom Ibrahimović, koji je i otkrio da se nisu oduvek voleli:

- Siniša je sjajan čovek. Srećan sam što ga lično poznajem. U početku se nismo slagali, ali čim sam došao u Inter odmah smo se zavoleli.

 

 

Ljubav i poštovanje su bili obostrani, pa je tako i Mihajlović lepo govorio o Ibri.

- Došlo mi je da ga „ubijem“ kad smo igrali protiv Juventusa. Na sreću, ništa se loše nije desilo, a kada je došao u Inter shvatio sam koliko je dobar momak. Ponosan sam što ga imam za prijatelja - izjavio je Mihajlović jednom prilikom.

Ali, kada su stigle loše vesti, da se bolest pojavila, Ibrahimović nije imao snage da priča sa svojim prijateljem.

- Kada sam čuo tu vest, nisam imao snage da ga pozovem, nekoliko dana je prošlo, pozvao sam ga i nisam bio u stanju da pričam. Na kraju je on mene uveravao da će sve biti kako treba. To je bilo posebno iskustvo jer obično ja to radim drugima - istakao je tada Ibrahimović.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike