Zvezda završila Argentinca iz Rivera! Vildoza i Kampaco imaju razlog da proleće provedu na Marakani!

13.01.2023

15:44

0

Autor: A. Š.

Kako prenose južnoamerički mediji, crveno-beli postigli dogovor sa tamnošnjim velikanom

Zvezda završila Argentinca iz Rivera! Vildoza i Kampaco imaju razlog da proleće provedu na Marakani!
Aleks Vigo - Copyright Profimedia

Samo dan pošto su argentinski mediji javili da je Crvena zvezda zainteresovana za defanzivca River Plejta Aleksa Viga, stiže nova vest – posao je završen Argentinac se seli na Marakanu!

Zvezdini navijači u poslednje vreme opčinjeni su „gaučosima“, pošto nedeljama unazad uživaju u majstorijama Luke Vildoze, a od nedavno i Fakunda Kamaca, u crveno-belom dresu košarkaša. Sada će tandem Argentinaca imati razlog više na proleće malo češće posećuje najveći srpski stadion, pošto bi uz desnu aut liniju trebalo da šparta njihov zemljak za kojeg su prethodnih dana interes pokazali Atletiko Taljares, Atletiko Tukuman i bugarski Ludogorec.

Kako javlja argentinski novinar Cesar Luis Merlo usmeni dogovor između Rivera i Crvene zvezde je postignut i trenutno je u toku razmena dokumentacije o pozajmici sa moćunošću otkupa ugovora. Isti izvor navodi da bi mladi desni bek (23) naredne sedmice trebalo da doputuje u Beograd na medicinske preglede i potpis ugovora.

Podsetimo, u četvrtak su Argentinci spekulisali da se radi o jednogodišnjoj pozajmici, dok bi Zvezdu otkup Viga od Rivera trebalo da košta oko 2.6 miliona evra.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike