Sergej odjavio Lacio, nema više produžavanja ugovora!

09.01.2023

15:17

0

Autor: 24sedam

Srpski fudbaler ne želi više da ima visoko obeštećenje kao omču oko vrata

Sergej odjavio Lacio, nema više produžavanja ugovora!
Sergej Milinković-Savić - Copyright Profimedia

Sergej Milinković-Savić je odlučio da ne produži ugovor sa Laciom. Ovu vest je danas preneo Korijere delo Sport, koji naglašava da igrač nema nameru da napusti rimski klub tokom januara.

Rastanak bi mogao da se dogodi na leto, pronalaženjem najboljeg mogućeg rešenja za sve. Agent igrača, Mateja Kežman, proučava strategiju kako bi doneo fer ponudu na sto predsednika Klaudija  Lotita.

Međutim, pošto sadašnji ugovor ističe 2024. godine, prvi čovek kluba sigurno neće moći da nastavi da traži 100 miliona kao prošlog leta. To je dosad bila glavna prepreka Milinkovićevom transferu i prvi razlog što nije došlo do novog produženja ugovora po Lotitovim uslovima. Igračeva strana zatražila je da se potpiše novi ugovor, s tim da bi dobio odrešene ruke ukoliko bi se pojavio neko spreman da plati najviše 40.000.000 evra. Ova granica po Lotitu je bila prenisko postavljena, pa su onda odlučili da igrač i njegov menadžer da sačekaju kraj ugovora u Rimu ili da za razuman iznos promene sredinu tokom sledećeg leta.

Milinković-Savić je igrač Lacija od 6. avgusta 2015. godine kada je stigao iz Genka za 9.000.000 evra.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike