Partizan produžio saradnju sa starim sponzorom: Soccerbet još tri godine, novi ugovor "finansijski značajno veći"

11.01.2023

15:52

0

Crno-beli sačuvali jednog od glavnih sponzora

Partizan produžio saradnju sa starim sponzorom: Soccerbet još tri godine, novi ugovor "finansijski značajno veći"
Delegacija Partizana na potpisivanju ugovora - Copyright FK Partizan/Miroslav Todorović

Fudbalski klub Partizan obnovio je saradnju sa jednim od svojih sponzora, a novi ugovor je, kako je zvanično objavljeno "značajno veće novčane vrednosti u odnosu na prethodni".

Ugovor Partizana sa kladionicom "Soccerbet" produžen je na tri godine.

Ugovor su potpisali čelni ljudi FK Partizan i predstavnik Soccerbata, Nenad Gligorov.

- Sa fudbalskim klubom Partizan imamo uspešnu višegodišnju saradnju i veliko nam je zadovoljstvo što je došao trenutak da naše partnerstvo ojačamo i podignemo na viši nivo. Izuzetna je čast biti ekskluzivni beting partner jednom od naših najboljih klubova koji neguje dugu tradiciju sa brojnim osvojenim trofejima i to ćemo biti naredne tri godine kako na domaćim tako i na evropskim takmičenjima. Očekujemo da ćemo zajedno ostvariti brojne uspehe i postići sjajne rezultate i to što smo danas ovde svi zajedno pokazuje da su pravi igrači uvek na pravom mestu – rekao je Gligorov.

Posle formalnog dela, gosti su prešli na obližnji splav, gde su uživali u koktelima i zakusci, kao i razgovoru sa prisutnim gostima.

Andriji Grujiću, dobitniku specijalne nagrade, u najvećoj nagradnoj igri na Balkanu, koju dodeljuje kompanija SK Sokerbet, automobil marke BMW 420D, uručio je igrač Partizana – Rikardo Gomeš.

Potpisivanju su prisustvovali i  direktor marketinga Partizana Dragan Velanac, sportski direktor Ivica Kralj, kao i prvotimci Rikardo Gomeš, Kvinsi Menig, Patrik Andrade, Aleksandar Popović, Slobodan Urošević, Marko Živković, Nemanja Stevanović i Siniša Saničanin.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike