Navijači Haife naterali nesuđenog partizanovca da se izuje da bi došao ispred njihove tribine (VIDEO)

09.01.2023

14:40

0

Autor: D. P.

Navijači Makabi Haife primorale su svog najboljeg fudbalera da se posle pobede u prošlom kolu izuje

Navijači Haife naterali nesuđenog partizanovca da se izuje da bi došao ispred njihove tribine (VIDEO)
Copyright Instagram printscreen

Dolev Haziza je jedan od najboljih fudbalera u timu izraelskog šampiona Makabija Haife, ali mu taj status nije pomogao da posle pobede u prošlom kolu izađe pred svoje navijače u žutim kopačkama.

Haziza se morao da izuje i da bosonog slavi pred tribinom sa navijačima, zajedno sa saigračima, a nakon proslave nova tri boda otišao je kod pristalica u invalidskim kolicima da bi mu ostavio obuću za uspomenu. Žuta boja je jasna asocijacija svakom zelenom-belom navijaču na mrskog rivala Makabi Tel Aviv sa kojim se i ove sezone vodi glavna bitka za osvajanje šampionskog naslova. Trenutno Haifa vodi u ovoj trci sa četiri bova viška.

 

 

Haziza, koji se u našim medijima spominje kao moguće pojačanje Partizana, po svemu sudeći to neće biti. On je sam rekao da mu se ne ide iz Haife i da to sigurno neće učiniti tokom ove zime. Izraelski mediji i danas spekulišu da je Haziza dobio ponudu po kojoj bi primao 60.000 evra mesečno od crno-belih, dok bi obeštećenje za Makabi bilo oko milion evra.

Haziza se dopao Partizanovim skautima kada je u kvalifikacijama za Ligu šampiona bio ključni igrač izraelskog tima u eliminaciji Crvene zvezde.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike