Zvezda se sprema za Ligu šampiona! Naciljala nigerijskog ofanzivca koji je prošao "sito i rešeto" (VIDEO)

09.01.2023

12:07

0

Autor: 24sedam

Ugovor sa krilnim napadačem bi trebalo da bude potpisan na kraju sezone

Zvezda se sprema za Ligu šampiona! Naciljala nigerijskog ofanzivca koji je prošao "sito i rešeto" (VIDEO)
Fudbaleri Crvene zvezde na početku priprema - Copyright FK Crvena zvezda

Fudbaleri Crvene zvezde već su otputovali na pripreme. Ekipa Miloša Milojevića radiće u Turskoj do kraja meseca, a moguće je da na kraju sezone bude i jača za Pitera Olajinku.

Prema informacijama Mozzart Sporta, crveno-beli su prilično odmakli u pregovorima sa krilnim napadačem Slavije iz Praga.

Nigerijac ima 27 godina i jedan je od važnijih igrača češkog tima u proteklih pet godina. Sa Slavijom je osvojio šampionske titule, odigrao 169 utakmica i postigao 43 gola, uz 23 asistencije. Ono što je još važnije za crveno-bele jeste da je stekao i ogromno iskustvo u evropskim takmičenja, igravši grupne faze stva tri evropska takmičenja.

Piter Olajinka je u Slaviju stigao iz Genta u julu 2018. godine za obeštećenje od 3,2 miliona evra. Ugovor je poslednji put produžio u decembru 2020. godine, a ističe mu 30. juna ove godine. Izvesno ga neće produžiti, što crveno-belima omogućava da već sada završe kompletan posao.

U Zvezdi se nadaju da će odbraniti duplu krunu i samim tim obezbediti direktan plasman u grupnu fazu Lige šampiona. Samim tim, Olajinka bi (u slučaju potpisa) bio veliko pojačanje.

Pogledajte i neke od poteza Olajinka.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike