Jezive scene na terenu, velika drama! Čuveni Francuz se samo srušio, kada je počeo da povraća svi su zanemeli! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

29.12.2022

15:16

0

Autor: G. F.

Nekadašnji reprezentativac dobio naizgled bezazlen udarac loptom u glavu

Jezive scene na terenu, velika drama! Čuveni Francuz se samo srušio, kada je počeo da povraća svi su zanemeli! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)
Andre Pjer Žinjak - Copyright Printscreen/Twitter/El SaborDelBalon

Nekadašnji reprezentativac Francuske, odlični napadač Andre Pjer Žinjak (37) preživeo je pravu životnu dramu na utakmici!

Žinjak je već 7 godina igrač meksičkog Tigresa, a tokom utakmice sa Santos Lagunom protivnički igrač Feliks Tores ga je pogodio loptom u glavu. Iako snaga šuta uopšte nije bila velika Žinjak je samo stao kao ukopan, a zatim se srušio na teren.

Nikom nije bilo jasno šta se dešava, ali je položaj tela napadača govorio da nešto nije u redu. Prišao mu je sudija i odmah pozvao lekarsku ekipu.

 

 

Ali tu nije bio kraj drame. Pokušao je Žinjak da ustane uz pomoć medicinskih radnika, alis e videlo da mu sa ravnotežnom nešto ne valja. Uspeo je, pridigao se, ali se odmah savio sa očiglednim nagonom za povraćanjem.

Svi na stadionu su zanemeli i gledali pravu dramu iskusnog fudbalera, a trener Tigresa je posle meča pričao veoma umirujuće.

- Žinjak je otišao u bolnicu iz predostrožnosti, pre svega zato što je reč o udarcu loptom. Hteo je da povraća i to nas je sve zabrinulo, ali to su normalni simptomi. Klupski doktor je veoma uveren da nije ništa ozbiljno i da je u pitanju samo strah - rekao je Dijego Koka.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike