Zvezda na sve većim iskušenjima! Dragovića, posle Sampdorije, naciljao i klub iz Primere!

28.12.2022

19:26

0

Autor: A. Š.

Iskusni defanzivac potpuno rehabilitovao karijeru na stadionu "Rajko Mitić"

Zvezda na sve većim iskušenjima! Dragovića, posle Sampdorije, naciljao i klub iz Primere!
Aleksandar Dragović i Aleksandar Katai - Copyright MN Press

Približavanje novogodišnjih i božićnih praznika uglavnom znači i period opuštanja kod većine ljudi širom planete. Međutim, na stadionu "Rajko Mitić" nije baš sve tako idilično.

I ne, razlog nisu slabiji rezultati... Narprotiv... Nisu ni finansijske poteškoće, crveno-beli su taj period odavno ostavili iza sebe... Zvezdanu Terziću i saradnicima glavobolju zadaju klubovi iz najjačih liga Evrope, koji bi već na zimu da odvedu stub Zvezdine odbrane - Aleksandra Dragovića.

Dejan Stanković i Sampdorija prvi su poželeli da im austrijski reprezentativac priskoči u pomoć u (ne)mogućoj misiji opstanka u Seriji A. I sam Dragović, prema rečima jednog od njegovih menadžera, hteo je da krene put Đenove, međutim srpski šampion odlučno je spustio rampu, pre svega zbog činjenice što će naredne sezone, ukoliko na neki nestvaran način do kraja sezone ne ispuste 10 bodova više u odnosu na Partizan, imati zagarantovano mesto u Ligi šampiona.

Ipak, na najvećem srpskom stadionu ne mogu u potpunosti da odahnu, pošto se u igru za angažovanje iskusnog štopera umešala i Sevilja. Zov kluba iz Andaluzije verovatno bi za Dragovića bio i jači od Sampdorijinog, pogotovo što stiže od jednog of najboljih sportskih direktora sveta Monćija.

"Revela" piše da je Austrijanac srpskog porekla na vrhu liste želja Sevilje, kojoj je preko potrebno ozbiljno pojačanje u poslednjoj liniji tima, koja ove sezone trpi žestoke udare.

Teško je, međutim, pretpostaviti da će klub sa "Ramon Sančez Pishuana" uspeti u svojoj nameri, pošto je Monćijev plan, navodno, da Dragovića angažuje kao slobodnog igrača. Jer, koliko god igračeva želja za povratkom u Ligu petica bila velika, teško je očekivati da ga se crveno-beli odreknu bez odgovarajuće nadoknade...

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike