Zvezdin stub odbrane: Zbog ovoga sam došao, kad su "Delije" uz nas, svakoga možemo da pobedimo

18.08.2021

05:08 >> 05:22

0

Po dva gola u prvom i drugom poluvremenu

Zvezdin stub odbrane: Zbog ovoga sam došao, kad su "Delije" uz nas, svakoga možemo da pobedimo
Copyright MN Press

Posle eliminacije iz kvalifikacija za Ligu šampiona od Šerifa, Crvena zvezda se okrenula borbi za grupnu fazu Lige Evrope. I posle prve utakmice sa Klužom, na dobrom je putu to da ostvari.

Golove su dali Milan Pavkov, Aleksandar Katai, El Fardu Ben i Mirko Ivanić. Naravno, doprinos je dao i defanzivac Aleksandar Dragović.

– Utakmica je bila fenomenalna, pobedili smo. Kada pogledamo na tribine i vidimo šta su napravile “Delije”, kakva neverovatna atmosfera i ambijent. Zato sam došao, da doživim takve mečeve. Vratili smo navijačima za poraz u Tiraspolju, ali još nije gotovo tek je prošlo prvo poluvreme, imamo još 90 minuta u revanšu – rekao je Dragović za klupski sajt.

MN Press

Na stadionu “Rajko Mitić” bilo je nešto više od 22 hiljade navijača.

– Znamo kada su navijači uz nas da možemo svakoga da pobedimo. Borili smo se za njih, iako smo izgubili od Šerifa, ova pobeda je za njih. Valjda ću odigrati još 100 utakmica, srećan sam što igram u Zvezdi.

Veoma mi je drago što smo pobedili i daj Bože da uđemo u Ligu Evrope, onda ću biti najsrećniji – zaključio je štoper, reprezentativac Austrije, kome je okršaj sa Klužom bio 100. u UEFA klupskim takmičenjima.

Revanš je sledećeg četvrtka u Rumuniji.

pročitajte još:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike