Da pobeđujete viteški, kako priliči Partizanu! Parni valjak krenuo (FOTO)

28.12.2022

09:42

0

Autor: D. P.

Šef struke crno-belih Gordan Petrić obavio prozivku na početku priprema

Da pobeđujete viteški, kako priliči Partizanu! Parni valjak krenuo (FOTO)
Vazura, Kralj, Vučelić i Petrić - Copyright MN Press

Fudbaleri Partizana su se okupili u Sportskom centru "Teleoptik", a šef stručnog štaba Gordan Petrić je obavio i prozivku na početku priprema za nastavak sezone.

Igračima i stručnom štabu prvo se obratio i predsednik kluba Milorad Vučelić.

- Dragi partizanovci, kako to biva na prozivkama, znam da ste svi prisutni, znam da ste svi zdravi, da ste se nagledali fudbala. Ovi mlađi su možda i nešto iz toga učili, a ovi stariji kao Natho su samo utvrdili ono što su već znali.

Očekuju vas ligaške utakmice, Liga konferencija, ja se nadam da ćete igrati kao i dosad i još bolje, da će mladi dobiti priliku i da ćete vi stariji u tome pomoći. Nadam se da ćete igrati viteški i da ćete pobeđivati onako kako to Partizanu priliči, samo na terenu. Želim vam svaku sreću i pobeda, puno uspeha u novoj godini - kazao je u uvodnom obraćanju prvi čovek "Parnog valjka".

Reč je zatim dobio i Petrić.

- Predsednik je iskusan i pametan čovek, predočio je ciljeve. Sve zavisi od vas, vi ste ti koji nosite ovaj klub možete dosta da napravite za sebe. Kad budete shvatili da igrate fudbal zbog sebe i vaših porodica, onda ćete igrati i za Partizan. Imate dosta vremena da se spremite. Samo nastavite ovako kao u prethodnih devet dana otkako smo počeli pripreme, pokažite kad budu na programu utakmice.

Ako neko od vas ode onda će neko doći drugi igrač. Ili, ako se na tržištu pojavi fudbaler koji bi mogao da nam pomogne. Ako stranci nisu razumeli ono što smo pričali predsednik i ja, ispričaćemo se posle treninga -  prepoznatljivm tonom poentirao je šef stručnog štaba.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike