Saničanin jedva čekao početak priprema, iako su noge teške: I Traore se priključio crno-belima

26.12.2022

05:51

0

Crno-beli još uvek nisu kompletni

Saničanin jedva čekao početak priprema, iako su noge teške: I Traore se priključio crno-belima
Siniša Saničanin - Copyright MN Press

Fudbaleri Partizana protekle nedelje krenuli su pripreme za novu sezonu, a trener Gordan Petrić nije mogao da računa na inostrane igrače. Ipak, crno-beli treniraju u svom sportskom centru, nakon čega sledi put u inostranstvo.

Jedan deo igrača Partizana, juče je odradio preglede u Laboratoriji za medicinu sporta, a kako je naveo Siniša Saničanin, na crno-belima je sada da se dobro pripreme za nastavak sezone u Superligi i Ligi konferencije.

- Bila je velika pauza, odmarao sam i malo trenirao da dođem spreman na pripreme. Odmor sam proveo u krugu porodice, mnogo nam je prijala ova pauza, jer je prvi deo sezone bio baš dug. Jedva smo čekali da počnu pripreme - rekao je Saničanin, prenosi "Jutjub" kanal Partizana, pa dodao:

- Prvi put da imamo pripreme na ovaj način, jedan trening, koji traje preko dva sata. Mnogo je naporno, mi smo tu da se privikavamo i prilagođavamo. Noge su sada teške, ali iz dana u dan biće bolje. Imamo dosta vremena za pripremni period. Nadam se da ćemo se dobro pripremiti za nastavak sezone.

Test opterećanja prošli su i golmani Partizana Milan Lukač, Aleksandar Popović i Nemanja Stevanović.

- Često se igrači šale kako mi ništa ne radimo, a zapravo nije tako. Golmani se stalno kreću i kada se to premeri, posebno na kraju evropskih utakmica, to je onda i oko pet kilometara. Naši treninzi su izuzetno iscrpljujući, posebno u ovom pripremnom delu. Od prvog dana radi se žestoko, pošto smo imali dugu pauzu. Dobro smo se odmorili i svi su željni treninga - rekao je Lukač.

Treninzima Partizana se pridružo i Hamidu Traore koji je juče imao i medicinske preglede.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike