Partizanov Japanac pokazao kako izgleda "Jutro sa Asanom" (FOTO)

26.12.2022

12:39

0

Autor: D. P.

Japanski reprezentativac Takuma Asano pokazao preduzetnički duh pokrenuvši privatni biznis u svojoj zemlji

Partizanov Japanac pokazao kako izgleda "Jutro sa Asanom" (FOTO)
Copyright FK Partizan, instagram printscreen

Japancu Takumi Asanu ne fali preduzetnički duh.

On se još tokom boravka u Partizanu pohvalio svojom pekarom u rondom gradu Jokaičiju, a sada je na Instagramu pokazao koliko lepo izgleda hleb koji izlazi iz njegove pekare pod imenom  "Asanorashisa".

Inače, "Asanorashisa" znači "jutro sa Asanom" i tu su angažovani članovi njegove porodice, a proizvodnja i prodaja peciva su osnovna delatnost, pored prodaje meda i ostale hrane.

 

 

Asano će u nastavku sezone zaigrati sa nemački Bohum, zahvaljujući kome je zadržao mesto u nacionalnom timu i bio među putnicima u Kataru. Na Mundijalu je bio autor istorijskog gola i pobede nad Nemačkom, posle čega su pobedili i Španiju i došli do osmine finala gde su na penale eliminisani od Hrvatske.

Asano se nalazi u sporu sa Partizanom. U prvom procesu pred FIFA Japanac je dobio presudu u svoju korist po kojoj će crno-beli morati da plate oko 450.000 evra duga, ali je slučaj sada i pred Arbitražnim sudom u Lozani.

Partizan osporava jednostran način raskida ugovora kada je samo pobegao tokom prvomajskih praznika 2021. godine, dok Asano tvrdi da je na to imao pravo budući da je klub kasnio sa izmirenjem finansijskih obaveza prema njemu.

Sud će pokazati ko je u pravu.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike