Junajted bolji od Notingem Foresta: Saga sa Ronaldom je prošlost, pobeda za nastavak sezone!

27.12.2022

22:16

0

Crveni đavoli i više nego sigurni

Junajted bolji od Notingem Foresta: Saga sa Ronaldom je prošlost, pobeda za nastavak sezone!
Fred slavi pogodak - Copyright Tanjug/AP Photo/Dave Thompson

Fudbaleri Mančester junajteda pobedili su otvorili nastavak sezone. Na "Old Trafordu" u 17. kolu Premijer lige pala je ekipa Notingem Foresta rezultatom 3:0.

"Crveni đavoli" su sa velikom ulogom favorita ušli u ovaj susret, što su brzo prikazali i na terenu. Samo tri minuta bila su im dovoljna kako bi slomili otpor rivala, a strelci su bili Markus Rašford i Entoni Marsijal, dok je konačnih 3:0 postavio Fred u 87. minutu.

Rašford je najpre u 19. minutu savladao Vejna Henesija posle kornera Kristijana Eriksena, a koji minut kasnije ponovo se našao u akciji. Ovog puta je asistirao Entoniju Marsijalu, za 2:0.

Nije ni Forest potpuno zalutao, pa su u 41. minutu stigli do pogotka, međutim, sudija je nakon VAR provere poništio gol Vilija Bola, zbog ofsajda.

Junajted nije dozvolio rivalu da ih ugrozi, ali su dugo čekali na novi pogodak, sve do 87. minuta kada je Fred iskoristio asistenciju Kazemira.

Tim Erika ten Haga je ostao peti na tabeli sa 29 bodova, 11 manje od lidera Arsenala, dok je Notingem Forest pretposlednji sa 13 poena, koliko ima i Vulverhempton.

 

Standings provided by Sofascore


Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike