Sujeta ruši veliku zvezdu, Ronaldo šokirao saigrače: Ono što je radio u Junajtedu, nastavlja i sa reprezentacijom i to tokom Mundijala!

07.12.2022

16:39

0

Portugalac sve češće deo skandala

Sujeta ruši veliku zvezdu, Ronaldo šokirao saigrače: Ono što je radio u Junajtedu, nastavlja i sa reprezentacijom i to tokom Mundijala!
Kristijano Ronaldo - Copyright Tanjug/AP Photo/Darko Bandic

Kristijano Ronaldo iz dana u dan, na sebe skreće pažnju potezima koji se direktno ne tiču terena i sporta. Nedavno je bio deo skandala u Mančester junajtedu, kada je odbio da uđe na teren sa klupe, pa je ranije otišao u svlačionicu, a ubrzo je u velikom intervjuu za svoju malu minutažu i nezadovoljstvo u ekipi okrivio druge ljude iz kluba. Sve to vodilo je raskidu saradnje sa crvenim đavolima, a sada je isti sistem prebacio i na reprezentaciju Portugala.

Naime, Ronaldo nije bio deo startne postave u osmini finala sa Švajcarskom, a na teren je ušao u finišu meča, kada je rezultat već bio rešen. Njega je u prvih 11 zamenio 21-godišnji napadač Benfike, Gonsalo Ramos, strelac tri i asistent kod jednog gola.

Prva zvezda tima se očigledno uvredila, pa je nakon meča i pobede od 6:1, samo odšetao do svlačionice, dok je tim slavio sa navijačima, međutim, tu nije kraj.

Dan posle velike pobede, Ronaldo je rešio da odbije da trenira sa igračima koji u meču osmine finala nisu bili u startnoj postavi, već je insistirao da odmah krene sa vežbama u teretani, kao i svi ostali prvotimci.

Kako prenosi španska Marka, Ronaldu se nije svidelo što je dobio tek nešto manje od 20 minuta, pa je zapravo njegov raniji odlazak u svlačionicu deo protesta. Njegovo ponašanje naišlo je na neodobravanje saigrača, a još uvek nije poznato kako je na to reagovao selektor Fernando Santoš.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike