Anćelotijev šokantan plan za Benzeminu zamenu! Don Karlo izmišlja napadača – da li je vizija ili čista ludost?

03.08.2022

18:24

0

Autor: 24sedam

Iskusni strateg odlučio je da se malo poigra sa postojećim igračkim kadrom

Anćelotijev šokantan plan za Benzeminu zamenu! Don Karlo izmišlja napadača – da li je vizija ili čista ludost?
Karlo Anćeloti - Copyright Profimedia/JAVIER CARDONA/PI

Pojedini španski mediji ostali su pomalo zatečeni kada su shvatili šta pokušava da u delo sprovede Karlo Anćeloti. Strateg madridskog Reala pokušava ovog leta da pronađe najbolju alternativu za zamenu prve violine svog tima Karima Benzeme, pa usled nedostatka klasičnih napadača u špica po potrebi pokušava da pretvori Edena Azara.

Srpski napadač Luka Jović prešao je u Fiorentinu, Marijano Dijaz je još igrač „kraljevskog kluba“ ali samo na papiru, pa je italijanski stručnjak na turneji po SAD pokušavao da igra sa Belgijancem kao najisturenijim igračem u timu.

Ono što svakako može da hrabri sve na „Bernabeuu“ jeste činjenica da je Azar u nekoliko navrata u Americi zaličio na igrača kojeg je Real doveo iz Čelsija kao jedno od najzvučnijih pojačanja u poslednjih nekoliko godina.

Španski mediji ne isključuju mogućnost da Madriđani do kraja prelaznog roka izađu na tržište i angažuju klasičnog centarfora, ali ističu i da ukoliko se to ne dogodi sve ukazuje da će belgijski reprezentativac biti Anćelotijev drugi izbor napadača.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike