Italijani strahuju od skore smrti još jedne fudbalske legende! Daju mu lekove za bolove, situacija je sve gora!

25.12.2022

20:58

0

Autor: A. Š.

Đanluka Vijali vodi tešku borbu sa najopakijim protivnikom

Italijani strahuju od skore smrti još jedne fudbalske legende! Daju mu lekove za bolove, situacija je sve gora!
Copyright Profimedia/Peter Schatz/Alamy Live News

Još se Srbija i Italija nisu oporavile od šoka izazvanog preranim odlaskom Siniše Mihajlovića sa ovog sveta, a na Apeninima strahuju od skore smrti još jednog legendarnog fudbalera iz 90-tih godina prošlog veka.

Nekadašnji reprezentativni napadač Đanluka Vijali biju bitku sa istim protivnikom kao i nekadašnji selektor Srbije, s tom razlikom što se Italijan bori sa karcinomom gušterače. Nekadašnjem fudbaleru Sampdorije, Juventusa i Čelsija opaka bolest dijagnostikovana je 2018. godine. Prvu rundu Vijali je uspeo da reši u svoju korist, ali se, nažalost, ona vratila. Čini se jača i opasnija nego prvi put.

FS Italije nedavno je objavio kako legendarni centarfor mora da napusti stručni štab „azura“, s kojima je 2020. godine pokorio Evropu, kako bi se posvetio lečenju. Ubrzo je otišao u bolnicu u Londonu, odakle ne stižu preterano ohrabrujuće vesti.

Kako prenose italijanski mediji, Vijali je trenutno u veoma komplikovanoj i delikatnoj situaciji. Pored njega se nalaze supruga Ketrin Vajt Kuper, te ćerke Sofija i Olivija, koje pokušavaju da mu daju dodatnu snagu u pokušaju da se vrati iz nimalo obećavajuće situacije.

Italijani navode da Đanluka nastavlja sa terapijama, međutim one očigledno ne daju željene rezultate, s obzirom da se legendarnom Italijanu stanje pogoršava gotovo iz sata u sat i da dobija lekove za podnošenje bolova.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike