Bivši trener Partizana kandidat za klupu BiH! Paklena konkurencija trojica domaćih stručnjaka!

25.12.2022

16:05

0

Autor: 24sedam

Miroslav Đukić pominje se kao mogući naslednik Ivajla Peteva

Bivši trener Partizana kandidat za klupu BiH! Paklena konkurencija trojica domaćih stručnjaka!
Miroslav Đukić - Copyright MN Press

FS Bosne i Hercegovine kreće u potragu za novim selektorom. Bugarski strateg Ivajlo Petev nije opravdao očekivanja ljudi odgovornih za bosanskohercegovački fudbal, zbog čega mu neće biti ponuđen produžetak saradnje koja ističe na kraju tekuće godine.

 „Sportsport.ba“ piše da tamnošnja javnost neće dugo čekati na novog trenera „zmajeva“, a među četvoricom kandidata je i jedan srpski strateg – Miroslav Đukić.

Prema saznanjima sarajevskog portala, u četvrtak bi FS BiH trebalo da održi sednicu Izvršnog odbora na kojem će najpre Petev i zvanično biti razrešen dužnosti, posle čega bi moglo da se dogodi da Džeko i drugovi dobiju novog selektora.

Pored nekadašnjeg trenera Partizana i selektora mlade i A reprezentacije Srbije, među kandidatima za naslednika bugarskog stručnjaka nalaze se i tri velika imena jugoslovenskog i BiH fudbala – Safet Sušić, Faruk Hadžibegić i Mehmed Baždarević.

Ipak, u ovom trenutku niko sa sigurnošću ne može da kaže koji od četvorice kandidata ima najviše šansi da preuzme kormilo nacionalnog tima pošto su u Fudbalskom savezu još „zakopčani do grla“ po ovom pitanju.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike