Iz Novog Sada u Beograd! Voždovac doveo vezistu

24.12.2022

23:44

0

Autor: 24sedam

Ugovor je potpisan na tri i po godine

Iz Novog Sada u Beograd! Voždovac doveo vezistu
Vladan Novevski - Copyright MN Press

Novi fudbaler Voždovca je Vladan Novevski. Vezni fudbaler je napustio Vojvodinu i potpisao troipogodišnji ugovor sa beogradskim timom.

- Hvala upravi i stručnom štabu Voždovca na ukazanom poverenju. Nadam se da ću opravdati očekivanja i da ćemo ostvariti zacrtane ciljeve. Izabrao sam da dođem na Krov, jer smo i klub i ja procenili da je ovo dobra sredina da se, kroz kvalitetan rad i jake utakmice, afirmišem i steknem iskustvo za dalji fudbalski razvoj - izjavio je Novevski posle potpisivanja ugovora.

Momak rođen 2002. godine nastupao je za mlađe kategorije "Stare dame", a za prvi tim novosadskog kluba odigrao je 29 utakmica. Bio je reprezentativac  u omladinskim selekcijama Srbije i Severne Makedonije.

"Zmajevi" su već počei pripreme za nastavak sezone.

- Prve četiri nedelje radićemo u Beogradu, na našem stadionu, a od 14. januara bićemo na dvonedeljnim pripremama u Antaliji, gde ćemo odigrati četiri prijateljske utakmice.

Od prvog dana priprema akcenat će biti na uigravanju i uspostavljjanju jasnih principa i zahteva u svim fazama igre - u Beogradu više kroz trenažni proces, u Turskoj kroz test utakmice - objasnio je šef struke Voždovca, Nikola Puača.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike