Čeka se Piksijev izveštaj o eliminaciji sa Mundijala, ali to nije sve! Da se i kaže koliko je delegacija FSS-a potrošila u Kataru!

24.12.2022

15:27

0

Autor: 24sedam

Zahteve je podneo predsednik Radnika, Novica Tončev

Čeka se Piksijev izveštaj o eliminaciji sa Mundijala, ali to nije sve! Da se i kaže koliko je delegacija FSS-a potrošila u Kataru!
Fudbalska reprezentacija Srbije - Copyright MN Press

Prvi čovek Radnika iz Surdulice Novica Tončev zatražio je da rukovodstvo Fudbalskog saveza Srbije (FSS) na predstojećoj sednici Izvršnog odbora podnese izveštaj o kriterijumima na osnovu kojih je sastavljena delegacija FSS za Mundijal u Kataru, kao i visinu troškova.

Tončev je, u svojstvu člana Izvršnog odbora, podneo zahtev da se ta tačka unese u dnevni red na sednici koja će se održati u utorak, od 13 sati.

MN Press
 

Takođe, zatražio je da članovi Izvršnog odbora dobiju na uvid visinu nagrade članovima FSS koja je isplaćena pre odlaska u Katar, kao i da se utvrdi odgovornost za to što je prilikom tih odluka "prenebregnuta" nadležnost Izvršnost odbora.

Na sednici Izvršnog odbora FSS očekuje se i izveštaj selektora Dragana Stojkovića o rezultatskom učinku na Mundijalu i eliminaciji u grupnoj fazi sa samo jednim osvojenim bodom protiv Brazila, Kameruna i Švajcarske.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike