Mesi, prijatelju, nudim milion dolara da mi ga prodaš! Ako treba daću i više!

23.12.2022

14:04

0

Autor: G. F.

Omanski milijarder Ahmed Al Barvani za bišt kojim je Argentinac ogrnut posle finala SP nudi silne pare

Mesi, prijatelju, nudim milion dolara da mi ga prodaš! Ako treba daću i više!
Ahmed Al Barvani i Lionel Mesi - Copyright Profimedia Printscreen/Instagram/ahmedsalbarwanii

Argentina je prvak sveta, Lionel Mesi je najbolji fudbaler na planeti, a scene nastale nakon finala Mundijala i dalje su među vodećim temama.

Između ostalih i onaj bišt, odnosno ogrtač kojim je katarski emir Tamim bin Hamad al-Tani nagradio Lionela Mesija.

Mnogo se buke diglo oko tog čina, pa je čak moralo da usledi i objašnjenje kako se radi o velikoj časti za Argetninca jer je to znak poštovanja od strane emira.

Sada je milijarder iz Omana, član tamošnjeg veća Shura i potpredsednik Omanske advokatske komore Ahmed Al Barvani objavio da je spreman debelo da plati za bišt koji je Mesi dobio na pobedničkom postolju u Kataru.

- Mesi, prijatelju moj, čestitam ti na osvajanju Svetskog prvenstva. Katarski emir me je zaslepio kada je stavio bišt, simbol velikodušnosti i mudrosti, preko tvojih ramena. Nudim ti milion dolara da mi ga prodaš - objavio je milijarder na društvenim mrežama pa dodao:

 

 

- Bio sam na stadionu i uživo gledao taj trenutak kada je katarski emir dao Mesiju bišt. To je trenutak u kom je svetu poručeno da smo ovde i da je ovo naša kultura!

Spreman je Omanac da plati i više od milion dolara ukoliko Mesi ne pristane na prvobitnu ponudu. Naglašeno je i da taj bišt niko neće nositi, ako dođe do dogovora sa Mesijem.

- Biće prikazan u znak sećanja na taj trenutak ponosa, kako bi nam pomogao da sve ponovo proživimo, a takođe i da nas podseti da možemo da uradimo sve!

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike