Partizanovci "pale motore"! Možemo da stignemo Zvezdu i da budemo prvi na kraju! (FOTO)

20.12.2022

14:52

0

Autor: 24sedam

Crno-beli će prvi trening odraditi sutra, ali ne u kompletnom sastavu

Partizanovci "pale motore"! Možemo da stignemo Zvezdu i da budemo prvi na kraju! (FOTO)
Fudbaleri Partizana na testiranju - Copyright FK Partizan/Miroslav Todorović

Fudbaleri Partizana počeli su sa pripremama za nastavak sezone, doduše ne svi. Posle četrdesetodnevne pauze, na medicinskim pregledima bili su mlađi fudbaleri. Ekipa Gordana Petrića odradiće prvi trening sutra (sreda), a oni koji slave Božić po gregorijanskom kalendaru, ekipi će se priključiti 27. decembra.

Na današnjim testiranjima su bili i Svetozar Marković, Danilo Pantić, kao i Nemanja Jović, Samed Baždar...

- Očekujem Partizan koji je spreman za nastavak sezone. Imamo dosta vremena, oko šest nedelja imamo da se pripremimo za novu sezonu. Očekujem da ćemo svi biti spremni i kad dođe vreme da ćemo odraditi sve što treba - kazao je Marković, dok jedan od najiskusnijih u ekipi, Pantić ne očekuje toliko drugačiji Partizan u odnosu na prvi deo sezone.

- Igrali smo dobar fudbal, ali desilo se da nekoliko utakmica ne dobijemo, gde su se protivnici povukli. Moraćemo više da radimo na napadu protiv te niske zone, da malo to probijemo, ali sve ostalo mislim da će ostato isto ili će biti bolje - rekao je Pantić.

Jović je istakao da će Partizan da nastavi da se bori u Ligi konferencija i Superligi Srbije. Podsetimo, u Kupu Srbije su iznenađujuće eliminisani od Radničkog iz Sremske Mitrovice, ali će u nokaut fazi Lige konferencija imati za protivnika Šerif. Partizan će 16. februara gostovati u prvom meču 1/16 finala Lige konferencija, a revanš meč je na programu nedelju dana kasnije u Beogradu.

U Superligi će pokušati da stignu prvoplasiranu Crvenu zvezdu koja ima deset bodova više.

- Idemo jako da treniramo i da se pripremimo što bolje - dodao je Jović.

U prvoj utakmici u prolećnom delu šampionata gostovaće Napretku, a zatim i biti domaćin Mladosti GAT.

- Ako Bog da zdravlja, da se spremimo svi zajedno što bolje i da pokušamo da stignemo, a mislim da možemo, Crvenu zvezdu i da budemo prvi na kraju - rekao je Samed Baždar.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike