Mesi emotivan posle osvajanja Mundijala, njegova prva izjava se dugo čekala i iznenadiće mnoge

18.12.2022

20:58

0

Nije Argentinac mogao da sakrije emocije

Mesi emotivan posle osvajanja Mundijala, njegova prva izjava se dugo čekala i iznenadiće mnoge
Lionel Mesi sa peharom - Copyright Printscreen/Twitter/TYC Sports

Argentina je na najluđi mogući način po treći put postala prvak sveta, u finalu je savladana Francuska, konačno je Lionel Mesi ostvario životni san, a onda je u svom prvom intervjuu obradovao celu naciju.

On je otkrio da se još neće povući iz reprezentacije!

On je bio vrlo emotivan:

- Ludo je! Toliko sam ovo hteo, ovo je najlepša stvar koja postoji! Pogledajte kako je lep, prelep je. Želeo sam ovo toliko dugo. Bog je rešio da mi da. Patili smo mnogo, ali smo uspeli. Ne mogu da dočekam da se vratim u Argentinu, da vidim koliko će ludo da bude.

Pošto je pre finala govorio da će mu to biti poslednji meč u reprezentativnom dresu, usledilo je to pitanje. Odgovor je iznenadio sve:

- Naravno da sam želeo da ovako završim karijeru, ništa više od ovoga ne mogu da tražim! Hvala Bogu, jer mi je dao sve. Na ovaj način privesti kraju karijeru je impresivno. Šta će biti posle ovoga? Uspeo sam da osvojim Kopa Amerika, Svetsko prvenstvo... Sve to mi je došlo skoro na kraju karijere. Volim fudbal, to je ono što radim. Uživam u reprezentaciji, u ovoj grupi i želim da igram još nekoliko utakmica kao šampion sveta.

On je na kraju emotivno rekao završio intervju:

- To je svačiji san, a ja sam imao sreću da ostvarim sve i ono što mi je nedostajalo je tu – rekao je Mesi i poljubio "boginju".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike