Argentini i Mesiju je Zlatna boginja u Kataru bila zapisana! Ovo su dva predznaka koji to i potvrđuju!

18.12.2022

18:47

0

Autor: A. Š.

Algoritam koji je predvideo svetskog prvaka 2014. i 2018. ni ovoga puta nije pogrešio

Argentini i Mesiju je Zlatna boginja u Kataru bila zapisana! Ovo su dva predznaka koji to i potvrđuju!
Leo Mesi ljubi jedini trofej koji mu je nedostajao u karijeri - Copyright Profimedia

Argentini i Leu Mesije je osvajanje Mundijala u Kataru izgleda bilo zapisano u zvezdama. U najboljem finalu Svetskog prvenstva svih vremena, „gaučosi“ su posle prave drame i penal serije uspeli da savladaju Francusku i osvoje treću Zlatnu boginju u svojoj istoriji, a dva znaka su nešto ranije takav epilog i predvidela.

Najpre je, dva meseca pre početka, prvog u zimskom periodu, planetarnog šampionata algoritam koji je predvideo šampione sveta 2014. i 2018. godine izračunao da će novi fudbalski vladar planete biti Argentina, mada je u tom proračunu bilo predviđeno da će se u velikom finalu sastati sa Englezima.

A, onda je Mesi uradio nešto što se u tom trenutku činilo katastrofalnim. U poslednjem meču grupne faze Mundijala, pri rezultatu 0:0, promašio je penal protiv Poljske i nad svoje ime nadvio tamni oblak najvećeg tragičara šampionata. Na njegovu sreću, Argentinci su na kraju slavili 2:0 i prošli u osminu finala, a kada su se strasti malo slegle „gaučosi“ su dobili podatak koji im je odmah razvukao osmeh preko celog lica.

Naime, ono što se dogodilo Mesiju protiv Poljaka, preživeli su u istoj rundi Mundijala 1978. i 1986. legendarni Mario Kempes i Dijego Maradona, ali su Argentinci tada, kao i na SP u Kataru, na kraju stizali do najvrednijeg transfera u svetu fudbala.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike