Ronaldov zlatan savet Nejmaru da lakše preboli neuspeh: Poseti psihologa!

14.12.2022

19:13

0

Legendarni fudbaler svestan koliko je eliminacija teško pala zvezdi tima

Ronaldov zlatan savet Nejmaru da lakše preboli neuspeh: Poseti psihologa!
Tijago Silva, Nejmar i Dani Alveš - Copyright Tanjug/AP Photo/Martin Meissner

Eliminacija prvog favorita sa Svetskog prvenstva u Kataru, ekipe Brazila, najteže je pala prvoj zvezdi ekipe, Nejmaru. Bio je golgeter Pari Sen Žermena neutešan nakon meča, suze nije uspeo da sakrije, a potom je i izjavama koje su usledile pokazao koliko teško podnosi što se iz Katara vraća bez boginje. 

Hrvati su imali više sreće u četvrtfinalu i nakon penala savladali karioke, a nekadašnji brazilski reprezentativac, Ronaldo, ima savet za svoje sunarodnike, kako bi preboleli ovaj neuspeh.

Ronaldo se obratio Nejmaru i poručio mu ''da potraži pomoć psihologa kako bi izdržao pritisak'' posle neuspeha na Svetskom prvenstvu u Kataru.

- Savetovao bih Nejmaru da potraži pomoć psihologa kako bi izdržao ovaj pritisak, koji je opasan za čoveka. Nejmar će da se vrati fudbalu sa istom strašću i željom, koju je imao pre SP. Hteo bih da naglasim da obratimo pažnju na mentalno zdravlje naših fudbalera - rekao je Ronaldo, prenose brazilski mediji.

Nejmar je čak na društvenim mrežama, bez najave i dozvole, objavio i prepisku sa saigračima, kako bi narodu pokazao koliko im je teško pala eliminacija.

Legendarni fudbaler je priznao da u potpunosti razume Nejmara i dodao:

- Vrlo je važno da se pozabavimo ovim pitanjem, posebno kada se radi o Mundijalu. Ceo svet je gledao reprezentaciju Brazila i Nejmara - zaključio je Ronaldo.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike